TOGG'un ilk satış fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Bursa'daki fabrikasının açılışı 29 Ekim'de yapılacak. Gemlik ilçesine kurulan fabrikanın açılışından sonra seri üretime geçilecek. Peki TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

OTOMOTİV 28.09.2022, 10:30 29.09.2022, 08:56 Hakan Öksüz
TOGG'un ilk satış fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin yerli imkânlarla ürettiği ilk otomobili olan TOGG'un Bursa Gemlik'teki fabrikasının açılışı, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak. Cumhuriyet Bayramı'na denk getirilen açılışın ardından fabrikada seri üretime başlanacak. 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda kurulan Gemlik fabrikasının açılışı için geri sayım başladı, vatandaşları heyecan sardı.

TOGG fiyatı ne kadar olacak? 

Fabrikada ilk aşamada üretilecek 100 aracın geri sökümü yapıldı. Bu geri sökümün, güvenlik kontrolleri uyarınca gerçekleştirildiği kaydedildi. İkinci aşamada üretilecek 100 aracın, devlet kurumlarına tahsis edileceği belirtildi. Fabrikanın açılışını bekleyen vatandaşlar, TOGG otomobilin fiyatının ne kadar olacağını merak ediyor. TOGG fiyatı ne kadar olacak? sorusunun yanıtı aranıyor. TOGG fiyatının 60-70 bin euro civarında olması bekleniyor.

TOGG ne zaman satışa çıkacak? 

Peki TOGG ne zaman satışa çıkacak? Edinilen bilgilere göre TOGG, 2023 yılının mart ayında satışa sunulacak. İlk aşamada 280 adet C-Segment SUV modeli üretilecek. Bu modellerin fiyatı 60-70 bin euro civarında olacak. Mart ayında TOGG'un sedan modeli için üretime başlanacak. TOGG'un Hatchback modeli ise 2024 yılında üretilecek. 

Yorumlar (0)