Ucuza Togg zamanı! B-SUV: TX8 hakkında açıklama geldi

Togg'un B segmentindeki SUV aracı TX8'in gösterimi ne zaman yapılacak? Uygun fiyatlı Togg almak isteyenlere Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş'tan müjde geldi.

OTOMOTİV 19.04.2024, 11:04 20.04.2024, 09:08 Hakan Öksüz
Ucuza Togg zamanı! B-SUV: TX8 hakkında açıklama geldi

Bursa Gemlik'te yer alan Togg Teknoloji Kampüsü'nde yapılan test sürüş programına katılan Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, otomobil tutkunlarını heyecanlandıran açıklamalar yaptı. 

"Avrupa pazarına açılma zamanı geldi"

Haziran ya da temmuz aylarında T10X'in dört çeker versiyonunun "limited edition" versiyonu ile birlikte görücüye çıkartılabileceğinden söz eden Karakaş, "2024'un sonundan itibaren Avrupa'ya yavaş yavaş açılma hedefimiz var. TOGG Europe GmbH adlı şirketimizi zaten Mayıs 2021'de kurduk. Şimdi altyapıyı oluşturma zamanı. T10X'in Avrupa ön satışlarının bu yılın sonunda başlatılması planımız var. Yeni modelin teslimatlarını da 2025'te yapmayı arzuluyoruz." ifadelerini kullandı.

Togg T10X

"İtalya, Fransa, Almanya üçgenine girmeye karar verdik"

Pazar dinamiklerine uygun olarak Togg'un yurt dışı hedeflerinin güncellendiğine vurgu yapan Gürcan Karakaş, "Hedefimiz İskandinav pazarından başlayarak Hollanda, Belçika ve ardından merkeze gelmekti. Bunu değiştirdik. Henüz yolun başındayken İtalya, Fransa, Almanya üçgenine girmeye karar verdik. Bu üç ülke, Avrupa'nın en büyük pazarları." dedi.

B-SUV: TX8'in tanıtımı ne zaman?

Üretecekleri yeni modellerle başarılarını sürdüreceklerini kaydeden Gürcan Karakaş, "T10F, ocak ayında sergilendi. Şimdiki çalışmalarımız ise B segmentindeki bir SUV üzerinde gerçekleşiyor. Gelecek yıl bu vakitler T10F'nin satışları başlar. B segmentindeki T8X'in gösterimi de bir süre sonra yapılır." diye konuştu.

Yorumlar (0)