Yılbaşının tadı, ‘Çok Güzel Hareketler 2’ skeçleri ile çıkacak!

Yılmaz Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği ve eğlenceli skeçleriyle Pazar gecelerine renk katan “Çok Güzel Hareketler 2 “ ekibi, eğlenceli skeçler ve şahane konuklarıyla izleyiciye şölen dolu bir yılbaşı akşamı vaat ediyor.

MEDYA 29.12.2020, 10:55 29.12.2020, 18:32
Yılbaşının tadı, ‘Çok Güzel Hareketler 2’ skeçleri ile çıkacak!

Alınan tedbirleri doğrultusunda ve koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokak kısıtlamasının yaşanacağı yılbaşı gecesinde, herkes televizyon ekranları karşısında yılbaşı eğlencesine hazırlanacak. 



Bu eğlence seçeneklerinden bir tanesi de “Çok Güzel Hareketler 2” olacak! BKM yapımcılığında 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de ‘yılbaşı özel’ bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2, izleyicisi için eğlenceli bir program hazırladı. 
 

Çok Güzel Hareketler 1 ve Çok Güzel Hareketler 2 ekipleri bir araya geliyor!


Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, gece için; “Çgh-X”, “Açın Kapıyı 18”, “Hıyarlı Baba Fetüs”, “Dilli Bebek 10”, “Erkek Yurdu 7”, “Hayali Bile Güzeldi” ve “Kız Ruleti Yılbaşı” adlı skeçleri hazırladı. Geceye ayrıca Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı Emircan İğrek ve Ege Kökenli gibi sanatçılar da konuk olacak. Hem şarkı söyleyip hem de skeçlerde rol alacak olan sanatçılara ek olarak, Anadolu Ateşi ekibi de dans gösterisi yapacak.





Skeçlere ayrıca “Çok Güzel Hareketler Bunlar 1” ekibinden isimler de konuk olacak. Bülent Emrah Parlak “Tabutçu Recep” ve Şahin Irmak’ın “Hıyarlı Baba” adlı unutulmaz karakteri de geceye renk katacak. Ersin Korkut ise "Dilli Bebek" skecinde bir role hayat verecek. BKM Oratoryo bölümünde ise Çok Güzel Hareketler Bunlar 1 ekibi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahnede bir araya gelip şarkılar söyleyecekler.



Programın hemen ardından ise, Milli Piyango Büyük İkramiye çekilişi de ekrana gelecek. 

Yorumlar (0)