Yalı Çapkını'nın yıldızı, Survivor'a geçebilir

Sezona damga vuran Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda yer alan bir oyuncunun, ekranların reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yeni sezonunda yer alacağı iddia edildi. İddiaların ardından Survivor 2023'ün formatının nasıl olacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

MEDYA 28.11.2022, 13:22 29.11.2022, 09:38 Hakan Öksüz
Yalı Çapkını'nın yıldızı, Survivor'a geçebilir

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Survivor, Türk televizyonlarının en popüler yarışması olarak uzun yıllardır reyting listelerinde zirvede yer alıyor. Her yılın ocak ya da şubat aylarında başlayan yarışma, haziranda sona eriyor. Birbirinden zorlu parkurlarda ter döken yarışmacılar, bir yandan açlıkla uğraşırken bir yandan da takım içi dengeleri gözeterek adada kalmaya çalışıyor.

Survivor 2023'ün formatı nasıl olacak?

Survivor'ın yeni sezonunun formatı merak ediliyor. 2022'de All Star formatıyla düzenlenen yarışmada her iki takımın üyeleri de eski yılların popüler isimlerinden oluştu. Yarışmayı kazanan Nisa Bölükbaşı, büyük bir sürprize imza attı. Peki Survivor 2023'ün formatı nasıl olacak?

Ilıcalı: "Bu sezon akıl oyunları da devrede olacak"

Acun Ilıcalı, yeni sezonda Survivor'da önemli bir değişikliğin yapılacağını duyurdu. "Survivor 2023 All Star-Fenomenler" formatının uygulanacağını kaydeden Ilıcalı, "Bu sezon akıl oyunları da devrede olacak. Yeterince atletik olmadığını düşünenler ve parkurlarda kendine güvenmeyenler, akıl oyunları sayesinde başarı elde edebilecek. Yani bu yıl, sadece pratik zekası ile bir yarışmacı adada kalabilecek." diye konuştu.

Ersin Arıcı, Survivor 2023'e transfer mi olacak?

Survivor'daki yeniliklere dair açıklamalar yapan Ilıcalı, hayranları heyecanlandırdı. Survivor 2023'te hangi isimlerin yer alacağı merak edilmeye başlandı. İddialara göre yeni sezona damga vuran Yalı Çapkını dizisinin ünlü oyuncusu Ersin Arıcı, Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olabilir. Reyting listelerini sallayan dizide "Abidin" karakterini canlandıran Ersin Arıcı'nın Survivor'a katılmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0)