MasterChef'ten Survivor'a transfer iddiası

İddialara göre MasterChef Türkiye programının popüler yarışmacılarından biri olan Burak Kaya, Survivor'ın yeni sezon kadrosuna dâhil edildi. İşte Survivor 2023'e ilişkin bazı detaylar...

MEDYA 17.11.2022, 14:58 18.11.2022, 09:10 Hakan Öksüz
MasterChef'ten Survivor'a transfer iddiası

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında peş peşe reyting rekorları kıran programlar yapılıyor. Her yılın şubat ile haziran ayları arasında Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasını ekranlara getiren Acun Medya, yılın diğer dönemlerinde "O Ses Türkiye" ve "MasterChef Türkiye" gibi yarışma programları ile milyonları ekran başına bağlıyor.

Burak Kaya'nın Survivor performansı merak ediliyor

TV8'de yayınlanan bu yarışma programlarının popüler isimlerinden bazıları, zaman zaman diğer yarışmalara geçebiliyor. İddialara göre MasterChef programının sevilen yarışmacısı Burak Kaya, "dünyanın en zor yarışması" olarak anılan Survivor'ın kadrosuna dahil oldu. 

Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosuna dâhil edildi

Hazırladığı tabaklarla izleyenlerin favori isimlerinden birine dönüşen Burak Kaya'nın, MasterChef yarışmasının ardından şubat ayında başlayacağı düşünülen Survivor'a katılacağı öne sürüldü. Yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisine dönüşen Burak Kaya'nın gördüğü ilgi karşısında sevinen Acun Ilıcalı'nın, genç yarışmacıyı Survivor kadrosuna aldığı iddia edildi.

Yeni sezonun formatı: All Star-Fenomenler

Survivor 2023'ün formatını açıklayan Acun Ilıcalı, izleyenleri şaşırtmıştı. Yeni sezonda Survivor'da bazı değişikliklerin yapılacağını kaydeden Acun, yarışmaya dâhil edilecek şeylerden birinin de "akıl oyunları" olacağını söylemişti. Ilıcalı'nın açıklamasına göre yeni sezon, "All Star-Fenomenler" olacak. 

Yorumlar (0)