Üç tane ayrı Game of Thrones dizisi geliyor!

8 sezon yayınlanarak bir ekran efsanesi haline dönüşen ve izleyicinin heyecanla takip ettiği ‘Game of Thrones’ macerası, yeniden başlıyor! Dizinin yapım şirkesi, üç tane farklı senaryo üzerine birer ‘spin-off’ dizisi için çalışıyor.

MEDYA 21.03.2021, 11:16 22.03.2021, 09:03
Üç tane ayrı Game of Thrones dizisi geliyor!

Bir ekran efsanesi olan ve yayınlandığı sekiz sezon boyunca izlenme rekorları kıran ‘Game of Thrones’ dizisinin hayranlarına müjdeli bir haber geldi! Dizinin yapımcısı, üç tane ayrı ayrı ‘spin-off’ dizisi üzerine hazırlıklara başladı. Dizilerin başlıkları ise yavaş yavaş şekilleiniyor.

Hikayenin başına doğru bir yolculuk edilecek

İlk dizinin başlık adı olarak Sea Snake ya da 9 Voyages üzerine düşünülüyor. Dizinin hikayesi ise  Deniz Yılanı, Gelgitlerin Efendisi ve Velaryon Hanesi’nin başı olmasıyla öne çıkan Lord Coryls Velaryon’un hikayesi üzerinden ortaya çıkacak. Rome dizisinin ortak yaratıcısı olan Bruno Heller ise, spin-off dizisinin yazarlarından bir tanesi olacak. Bir diğer spin-off dizisinin başlığı ise 10.000 Ships ve ya Flea Bottom olarak belirlendi. Henüz senaryo yazarı belli olmayaın dizi projesinin konu alacağı hikaye ise belirginleşti. Dizi,  Dorna krallığının kurucusu olan ve Martell Hanesi’nin atası olan Prenses Nymeria’nın hikayesini anlatmaya hazırlanıyor. Hikaye, Game of Thrones'un konu aldığı hikayenin 1000 yıl öncesine gidecek.

House of the Dragon’ın çekimleri başladı

İki dizinin yanı sıra, çekimlerine başlanan ve ‘Game of Thrones’ un bir ön hikayesi olan House of the Dragon ile sürüyor. Dizi hikayesini, George R.R Martin’in yazdığı ve  Targaryen Hanesi’ni konu alan Fire and Blood adlı kitaptan uyarlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Olivia Cooke, Paddy Considine, Steve Toussaint, Emma D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Sonoya Mizuno ve Eve Best bulunuyor. Paddy Considine’nin ‘Kral Viserys Targaryen’ rolünü canlandıracağı dizide, Emma D’Arcy ise kralın ilk çocuğu olan ‘Prenses Rhaenyra Targaryen’ rolüne hayat verecek.

Yorumlar (0)