Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor: 4.56 milyon dolarlık büyük ödül!

Squid Game gerçek yaşama uyarlanıyor. Squid Game: The Challenge ismindeki reality şov ile beraber katılımcılar dizideki gibi zorlu yarışmalara girerek milyon dolarlık büyük ödülü almak için uğraşacak.

MEDYA 15.06.2022, 10:43
Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor: 4.56 milyon dolarlık büyük ödül!

Şüphesiz geçen seneye damga vuran en önemli yapımlardan biri Squid Game dizisiydi.

Squid Game: The Challenge nedir?

Milyonlarca etkileşim alan dizinin en önemli faydasını tabii ki Netflix gördü. Dizinin ikinci sezonu resmen tanıtılırken Netflix, bunun yanında bir de şov hazırlıyor.

Squid Game: The Challenge ismiyle bir reality şov hazırlandı. 4.56 milyon dolarlık büyük ödül için toplamda 456 kişi yarışacak. 10 bölümlük yarışmada farklı etkinlikler de bulunacak.

Şov için İngilizce bilgisi olan adaylar seçiliyor ve İngiltere’de çekimler yapılacak. The Garden ve Studio Lambert stüdyoları, söz konusu yapımı üstlenirken, 2023 başlarında adayların çağrılacağı ifade edilmiş. Çekimlerin ise 4 hafta süreceği kaydediliyor.

Kayıtlar devam ediyor

İkinci sezondan önce yayınlanacak bir yapım olması sebebiyle dizi için bazı ipuçları barındırıp barındırmayacağı şimdiden merak konusu oldu. Yarışmaya katılım için resmi sayfa üzerinden süreç devam ediyor. Netflix platformundaki yayın tarihi şu an için bilinmiyor.

Yorumlar (0)