Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti belli oldu: Sezon finali yapıyor!

Başrollerde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i buluşturan Sen Çal Kapımı dizisi hakkında çıkan final haberlerine son nokta geldi. Dizinin yapımcısı, dizinin 39. bölümünde sezon finali yapacağını ve Haziran ayında yeni sezona başlayacağını bildirdi. Böylece dizinin hayranları rahat bir nefes almış oldu.

MEDYA 07.04.2021, 16:34 08.04.2021, 09:00
Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti belli oldu: Sezon finali yapıyor!

Geçtiğimiz yaz ayında yayına giren ve yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i başrolde buluşturan dizide, ayrıca Anıl İlter, Başak Gümüncinelioğlu, Bige Önal, İlkyaz Arslan, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Melisa Döngel gibi oyuncular rol alıyor. Dizinin reyting yüzünden final yapacağı ve ekranlara veda edeceği uzun bir süre konuşulmuştu. Ancak dizinin gidişatı hakkında yapım şirketinden net bir açıklama geldi.

Sezon finali yapmasına karar verildi

Dizinin 39. bölümde sezon finali yapmasına karar veren yapım şirketi, bayram öncesinde planladıkları arayı, salgın nedeniyle öne çektiklerini belirtti. Dizinin ikinci sezonunun ise Haziran ayında başlayacağını belirten yapım şirketi, dizinin hayranlarına takipte kalmalarını da söylemiş oldu.

Eda ve Serkan’ın ilginç aşk hikayesi

Dizinin daha önce ara vermeden devam edeceğini konuşulsa da, ekibin biraz ara verip nefes alarak yeni bölümlere heyecanla devam etmelerine karar verildi. Dizi, hayatını eğitimine veren Eda’nın, bursunun kesilmesi sonucu ülkesine dönmesiyle yaşananlara odaklanıyor. Bursunu kesen iş adamı Serkan Bolat’ın karşısına çıkan Eda, Serkan’ın teklifiyle sarsılır. Serkan Eda’ya, iki ay nişanlı kalma teklifinde bulunur. Eğer Eda bunu kabul ederse, bursunu geri alabilecektir. Bunu kabul etmek zorunda kalan Eda, Serkan’la ilginç bir aşk hikayesi yaşayacaktır.

Yorumlar (1)
TURKMENISTANLI CEPER GAYGYSYZOWA 2 yıl önce
BAN BU DIZININ BASLARYNDA SERKANI HIC SEVMEDIM . BN EFENIN BIR ANDA ORTAYA CIKMASINI SEVDIM . SONRA DENIZ EDAYA ASIK OLDU VE O ANDA SERKAN HAFIZASINI KAYP EDAR