MasterChef Dilan gözyaşlarını tutamadı, arkadaşları teselli etti!

MasterChef Türkiye yarışmasının yayınlanan son bölümü nefes kesti. Kırmızı takımın potaya girdiği gecede varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar, tabaklarını beğendirmek için ter döktü. Yaptığı tabağı beğenmeyen Dilan, eleneceğini düşünerek ağlamaya başladı. Takım arkadaşları Melih ve Vural, Dilan'ı sakinleştirmeye çalıştı.

MEDYA 12.09.2022, 11:55 12.09.2022, 12:10 Hakan Öksüz
MasterChef Dilan gözyaşlarını tutamadı, arkadaşları teselli etti!

Acun Ilıcalı'nın Türk televizyonculuğuna kazandırdığı MasterChef Türkiye yarışması tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef olma hayaliyle tutuşan yarışmacılar, hem zamanla hem de diğer katılımcılarla mücadele ediyor. 

Yarışmanın yayınlanan son bölümü nefes kesti. Kırmızı takım yarışmacıları olan Serpilay, Vural, Burak, Yağız, Melih ve Dilan potada mücadele etti. MasterChef'ten elenmek istemeyenler, hem takım arkadaşlarıyla hem de zamanla yarıştı. Programın jürileri olan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar, tabaklarını beğendirmek için ter döktü. 

İkinci turda Palamutto tabağı yapıldı

Pota gecesinde en çok beğenilen yemeği yapan yarışmacı olan Yağız, büyük sevinç yaşadı. Yağız'ın ardından şefler tarafından ismi okunan kişiler ise Serpilay ve Burak oldu. İkinci tura kalan Melih, Dilan ve Vural, en beğenilen Palamutto tabağını yapmak için birbiriyle yarıştı. Programa veda eden yarışmacı, gecenin sonunda şefler tarafından açıklandı. 

Melih ve Vural, Dilan'ı teselli etti

Yaptığı tabaktan hoşnut kalmayan Dilan, eleneceğini düşünerek ağlamaya başladı. Dilan'ın yanına giderek teselli eden isimler ise Melih ve Vural oldu. Kırmızı takıdan Vural, "Ne olursa olsun dik duracağız, üzülmek yok. Henüz tadım bile yapılmadı. " diyerek Dilan'ı teselli etmeye çalıştı. 

"Bunu hak ettim"

İkinci turda tabağı en çok beğenilen yarışmacı Melih oldu. Tabağını beğenmeyen ve gözyaşlarına boğulan Dilan ise yarışmadan elendi. Kararın ardından söz alan Dilan, "MasterChef bana umut kapısı oldu. Hayattan beklentim yokken buraya sığındım. Elenmek istemiyordum ama bunu hak ettim." diye konuştu.

Yorumlar (0)