İzmir depreminin mucizeleri, yaşadıklarını ‘Şefin Özel Konuğu’nda anlatacaklar!

Beggsel serisi “Şefin Özel Konuğu”, İzmir depreminin mucize kurtuluş hikayelerini konu ediyor. Mucizevi bir şekilde depremden kurtulan İnci Okan, Edanur Doğan ile Mustafa Kaya’yı, o gün yaşadıklarını anlatacaklar.

MEDYA 20.02.2021, 14:37 21.02.2021, 10:39
İzmir depreminin mucizeleri, yaşadıklarını ‘Şefin Özel Konuğu’nda anlatacaklar!

Geçtiğimiz yılın sonunda tüm ülkeyi sarsan İzmir depremi sonrası, yaralar sarılmaya devam ediyor. Belgesel serisi olarak dikkat çeken “Şefin Özel Konuğu”, Ramazan Bingöl önderliğinde şeflerle birlikte gittikleri yörenin mutfak kültürünü ile beraber, canları pahasına büyük fedakârlıklar göstererek hayat kurtaran kişilerin hikayesini konu ediyor. Bu kapsamda, depremde enkaz altında kalan İnci Okan ve onu kurtaran Edanur Doğan ile Mustafa Kaya programın konuğu oluyorlar.

Enkaz altında 17 saat yaşananlar

Tam 17 saat sonra enkazdan çıkarılan konservatuvar öğrencisi İnci Okan, yaşadıklarını programda anlatıyor. Moloz yığını altında saatlerce hareketsiz bir şekilde bekleyen Okan, kurtarıldığında ayaklarını hissedememiş ve onu kurtaran hemşire Edanur Doğan o sırada Okan’ı sakinleştirmişti.

UMKE görevlisi Edanur Doğan, enkaz altındaki Okan için yaptıklarını programda anlatacak. Programda ayrıca İnci Okan, ufak bir keman resitali de verecek. Program, 21 Şubat Pazar saat 21.00’da yayınlanacak.

Yorumlar (1)
Sezai Çiçek 3 yıl önce
edanura ve mustafa beye sonsuz teşekür. ederim