Trabzonspor, Avrupa ve Süper Lig’de fırtına gibi esiyor!

Süper Lig takımı Trabzonspor, hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esti! Takım, Avrupa'nın en iyi 10 liginde son 10 maçlık tabloda, Süper Lig'in en çok puan toplayan takımı oldu. Ayrıca Avrupa’da ise 3. sırada bulundu.

SPOR 20.02.2021, 14:55 21.02.2021, 11:43
Trabzonspor, Avrupa ve Süper Lig’de fırtına gibi esiyor!

Abdullah Avcı yönetimindeki çalışmalarını sürdüren ve maçlardaki yerini alan Trabzonspor takımı, Süper Lig ve Avrupa’da oldukça sesini duyuran takımlar arasında yer aldı. Süper Lig'in en çok puan toplayan takımı olmasının yanı sıra Trabzonspor, Avrupa'daki sıralamada da 3. sırayı kaptı.

Son 10 maçta en iyi form tutan Türk takımı oldu

Bordo-mavili takım, 10 maçlık periyotta ligde toplamda 28 puan kaptı Böylece Trabzonspor, en çok puan toplayan takım unvanını elinde taşıma şansını elde etti. Avrupa'nın en iyi 10 ligi olan İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Türkiye, Rusya, Portekiz, Belçika ve Ukrayna liglerinde ise Trabzonspor, son 10 maçta en iyi form tutan Türk takımı olarak belirlendi.

Tabloda ilk sırada ise, İngiltere Premier Lig lideri Manchester City yer aldı. 10 maçlık tabloda Trabzosnspor’un ardında ise, Belçika'nın FC Brügge takımı bulunuyor. Sıralamada Türk takımları ise sırayla Fenerbahçe, Beşiktaş, 21. sıradaki Galatasaray bulundu. Ardından ise Barcelona, Frankfurt, Monoco, Atletico Madrid, Bayern Münih, Sevilla, Paris Saint Germen, Inter, Real Madrid ve Lille kulüpleri geliyor. Sıralama 21 sırada bulunuyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın gelmesiyle beraber kademe atlayan Trabzonspor, Süper Lig’de ise 17 maçta 13 galibiyet 3 beraberlik alırken,  4. Sırada kendine yer buldu.

Yorumlar (0)