Hülya Hökenek kimdir?

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ve Hülya Hökenek, sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'a beklenen kar yağışı geldi. Kar yağışına ilişkin son gelişmeleri televizyon programı sunucusu Hülya Hökenek canlı bir şekilde aktarırken bazı tuhaf anlar yaşandı. Hülya Hökenek ve yayına katılan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan diyalog bir süre sonra iltifatlara evrildi. Öztel ve Hökenek sosyal medyada gündem oldu. Peki Hülya Hökenek kimdir? Ne iş yapıyor? Hülya Hökenek evli mi? İşte detaylar…

MEDYA 11.11.2022, 11:50 12.11.2022, 09:06
Hülya Hökenek kimdir?

Bir süredir Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılar yaptığı kar yağışı bugün itibariyle İstanbul'da başladı. Kar yağışı konusunda son gelişmelerin verildiği canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Sunucu Hülya Hökenek ile canlı yayına katılan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki karşılıklı yapılan iltifatlar seyircileri güldürdü. 

“Beyaz kar gibisin”

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, "Kar şu an çok güzel yağıyor." sözlerini kullandı. Daha sonra araya giren Hökenek, "Sen de çok güzel görünüyorsun" cevabını verdi. Ardından Öztel'in "Sen daha güzel görünüyorsun, beyaz kar gibi" sözleriyle karşılık vermesi gündeme geldi.

Hülya Hökenek kimdir?

1988 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde Hülya Hökenek, Akademi İstanbul'da Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu. Kariyerine, okul döneminde tanıştığı Fatih Altaylı aracılığı ile Kanal D'de başladı. Burada bir süre görev alan Hökenek ardından BRT'de özel dosya haberciliğinde çalıştı. Kanalın kapanmasının ardından Londra'ya giderek dil eğitimi aldı ve Fast Track Journalism okudu. Hökenek, Londra'dan dönmesinin ardından Kanal 7'de çalışmaya başladı, ardından KanalTürk Ana Haber Bülteni'nde sunuculuk yaptı. Bundan sonra TRT Habere geçen Hökenek, 7 yıl haber programcılığı ve spikerliği yaptı. 2018’de Habertürk TV'ye transfer olan Hülya Hökenek, sunuculuk görevine burada devam ediyor.

Hülya Hökenek evli mi?

Başarılı gazeteci Hökenek, 24 Eylül 2018’de film yapımcısı Kamer İncedursun ile evlendi.

Yorumlar (0)