'Dilek Taşı' dizisi seyirciden tam not aldı: Salih Bademci performansıyla baş döndürdü

Kanal D'nin ekranının yeni dönem dizisi olan Dilek Taşı, dün akşam ilk bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Dizi, etkileyici sahneleri ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. İzleyicileri seneler öncesine götüren yapımda Hazal Subaşı ile başrol paylaşan Salih Bademci'nin performansına sosyal medyadan övgüler yağdı.

MEDYA 08.09.2023, 17:05 09.09.2023, 17:28
'Dilek Taşı' dizisi seyirciden tam not aldı: Salih Bademci performansıyla baş döndürdü

1980'li yıllarda İstanbul'da yaşanan bir aşk ve dram hikayesini konu alan dizinin başrollerini Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile yoğun ilgi gören Dilek Taşı dizisi, seyirciden de tam not aldı. Dün akşamki izlenme listesinde zirveye yerleşen dizinin başrolleri, performansları ile alkış topladı.

"Harikulade şekilde başlangıç yaptı"

Senaristliğini Can Sinan'ın, üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Dilek Taşı dizisi sahneleri ve oyunculuk performansları ile ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturan diziye "Harikulade şekilde bir başlangıç yaptı" denilirken başarılı oyuncu Salih Bademci'nin performansı ise adeta baş döndürdü.

Dilek Taşı dizisinin konusu ne?

Dilek Taşı dizisi, 1980'li yılların İstanbul'unda geçen bir aşk ve dram hikayesini anlatıyor. 1987 yılında başlayan hikayede Aras Rona ve Rüçhan Rona, karakterleri oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu ise ailesiyle beraber Rona’ların malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezası ila yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğünden dolayı Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı küçük Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak almıştır.

Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Hazal Subaşı, Salih Bademci, Perihan Savaş, Özge Özberk, Ozan Dolunay, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil ve Afra Karagöz yer alıyor.

Yorumlar (0)