Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız'dan tanıtım geldi!

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıolu’nun aynı adlı romanından uyarlanacak olan ve merakla beklenen “Camdaki Kız” dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Dizide Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Devrim Yakut başrollerde yer alıyor.

MEDYA 11.03.2021, 14:22 12.03.2021, 09:12
Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız'dan tanıtım geldi!

İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerin esin kaynağı olan psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun, bir romanı daha dizi uyarlaması olarak izleyiciyle buluşuyor. Gerçek bir aşk hikâyesini konu alacak olan ve aynı adlı romandan uyarlanan “Camdaki Kız” dizisi, izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrolünde, sevilen oyuncu Burcu Biricik yer alıyor.

Tanıtım, İstiklal Caddesi’nde çekildi

Dizinin sosyal medyada büyük ilgi gören tanıtımı da paylaşıldı. Görüntülerde Taksim İstiklal Caddesi’nden görüntüler ve başrol oyuncusu Burcu Biricik yer aldı. Dizide ayrıca Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergeç, Nur Sürer, Feri Baycu Güler, Hande Ataizi, Merve Polat, Hande Ataizi, Merve Polat ve Tuğrul Tülek gibi isimler de rol alıyor.;

Nalan ve Sedat’ın karanlık sırrı

Seda Altaylı Turgutlu’nun senaryosunu kaleme aldığı dizide, Nadim Güç ise yönetmenliği gerçekleştiriyor. Dizi,  Bir aşk sorgulaması üzerinden genç ve güzel bir kadın olan Nalan’ı konu edecek En büyük oteller zincirlerinden birinde mimar olarak çalışan Nalan, bir anda kendini Sedat ile evlilik yolunda bulacaktır. Geçmişlerindeki sırrı bir kenara atan çift, kısa zamanın ardından hayatlarının karanlığa dönüşmesini izleyeceklerdir.

Yorumlar (0)