Burcu Biricik başrollü Fatma dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Şu sıra ‘Camdaki Kız’ dizisi için heyecan yaşayan başarılı oyuncu Burcu Biricik’in, daha önce dijital platform için çektiği ‘Fatma’ dizisinden haber geldi. Merakla beklenen dizinin ilk sezonu, 27 Nisan’da izleyiciyle buluşacak. Dizide ayrıca Uğur Yücel ve Mehmet Yılmaz Ak gibi oyuncular da rol alıyor.

MEDYA 06.04.2021, 17:35 07.04.2021, 08:56
Burcu Biricik başrollü Fatma dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Geçtiğimiz sezon çekimleri tamamlanan ve duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen Fatma dizisi için detaylar netleşiyor. Dijital platformda yayınlanacak olan ve başrolünde Hayat Şarkısı, Herşey Seninle Güzel, Kuzgun ve son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan Burcu Biricik’in yer aldığı dizi, 27 Nisan’da ilk sezonunu izleyiciye sunacak. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu ise, psikolojik drama yönünden Özgür Önürme yazdı. Dizinin yapımcılığı ise Başak Abacıgil Sözeri’ye ait.

Paylaşımına ‘gözümün nuru geliyor’ notunu ekledi.

Şu sıra ayrıca Camdaki Kız dizisi için de ayrı heyecan yaşayan Burcu Biricik’e, Fatma dizisinin oyuncu kadrosunda; Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Mustafa Konak, Hazal Türesan, Gülçin Kültür Şahin, Olgun Toker, Çağdaş Onur Öztürk, Melis Sezen ve Deniz Hamzaoülu gibi isimler de eşlik ediyor. Dizinin yayın tarihini sosyal medya hesabında duyuran Biricik, paylaşımına ‘gözümün nuru geliyor’ notunu da ekledi.
 

Hem bir katil hem de temizlik işçisi

Psikolojik drama türündeki dizi, 35 yaşında olan sıradan bir temizlik işçisi olan Fatma karakterine odaklanıyor. Eşinin hapisten çıkmasının ardından hemen kaybolması, Fatma’yı düşüncelere daldırır. Eşi Zafer’i arayan Fatma, bu sırada bir cinayet işlemek zorunda kalır.



Fakat bu cinayeti, eşinin karanlık bağlantıları da öğrenir. Ardı sıra cinayet işlemek zorunda kalan Fatma, bir yandan da oğlunu korumak zorundadır. Yaşadıklarının intikamını almaya karar veren Fatma, bir yandan da temizlikçi kadın rolünü sürdürüp kocasını aramaya devam eder.

Yorumlar (0)