Acun paylaştı, Turabi konuştu: "Yine zehir edeceksin bize!"

Acu Ilıcalı, Survivor 2024 All Star yarışmacılarının yan yana dizildiği bir video paylaştı. Sakatlığı nedeniyle yarışmaya katılamayacağı söylenen Turabi'nin de videoda yer aldığı görüldü. Acun, Turabi'nin de yarışmada yer alacağı haberini video ile duyurdu.

MEDYA 08.12.2023, 20:03 11.12.2023, 09:29 Hakan Öksüz
Acun paylaştı, Turabi konuştu: "Yine zehir edeceksin bize!"

Survivor 2024 All Star'da yarışacak tüm isimler belli oldu. Ocak ayında başlaması beklenen Survivor'ın yeni sezonunda bir ilk yaşanacak. İlk defa yarışmada SMS kullanılmayacak, oylama olmayacak. Yarışmacılar, birbirleriyle yapacakları düellolar sonucunda elenecek.

Yarışmacılar yan yana oturdu

Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, sakatlığı nedeniyle Survivor'a katılamayacağını açıklamıştı. Turabi hayranları bu haberle üzülürken yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, herkesi ters köşeye yatırdı.

Acun, iki takımdaki yarışmacıların yan yana dizildiği bir videoyu paylaştı. Videoda Turabi'nin yer alması şaşırttı.

"Survivor güzel de orada sen varsın ağabey"

Turabi Çamkıran'ın da yeni sezonda yer alacağı kesinleşmiş oldu. Kamera bütün yarışmacıların önünde durdu, hepsi yeni sezon mesajı verdi. Turabi ise Acun Ilıcalı'ya yönelik, "Survivor güzel de orada sen varsın ağabey. Yine zehir edeceksin bize." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)