Zehirlendi denmişti: Bircan Bali’nin iddiasına Hafsanur Sancaktutan yalanlama

Geçtiğimiz günlerde zehirlenme sonucu hastaneye kaldırılan Hafsanur Sancaktutan için Bircan Bali “intihar etti” iddiasında bulundu. Bircan Bali’nin bu iddiasına sessiz kalmayan Sancaktutan, sosyal medya hesabından tepki göstererek söylenenleri yalanladı.

MAGAZİN 16.01.2023, 11:40 17.01.2023, 09:45
Zehirlendi denmişti: Bircan Bali’nin iddiasına Hafsanur Sancaktutan yalanlama

Son günlerde yer aldığı dizi ile adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan’dan üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre, Sancaktutan’ın geçtiğimiz cuma akşamında ailesi ile beraber çıktığı yemek sonrasında fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği belirlenen oyuncunun midesi yıkandı. Daha sonra taburcu edilen güzel oyuncu hakkında Bircan Bali bir iddia ortaya attı.

“Ben söylediklerimin arkasındayım”

Bir televizyon programında açıklamada bulunan Bircan Bali, "Hafsanur, eski sevgilisi ile tartıştı ve ilişkisini bitirdi. Bu olayın ardından evine giderek ilaçlar içiyor ve bileklerini kesiyor. Eski sevgilisini arıyor ve 'İyi değilim, kendime zarar vereceğim' diye konuşuyor. Tabi Deniz Can da eve sağlık ekiplerini yolluyor. Ambulansla hastaneye götürülen Hafsanur'un bileklerine müdahale ediliyor ve midesi yıkanıyor. Hafsanur yaşananların saklı kalmasını istiyor ve adını evraklarda geçirmiyor. Benim bu haberimin ardından kendisi bir paylaşımda bulunacak, 'İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim' şeklinde. Ben söylediklerimin arkasındayım. O an hastanede yapılan konuşmalara kadar bütün olanları çıkarabilirim” dedi.

İntihar iddiasına yanıt gecikmedi

Hafsanur Sancaktutan söylenenlerin sonrasında bir paylaşımda bulunarak iddiaları yalanladı. Yasal süreç başlatıldığını aktaran Sancaktutan, "Yapılan habere inanılmayacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)