Wanda Nara, ihanet iddialarına böyle yanıt verdi

Arjantinli model ve futbol menajeri Wanda Nara, Galatasaraylı eşi Mauro Icardi ile ilişkisinden hastalığına kadar çeşitli konularda samimi açıklamalar yaptı. Hastalığı hakkında konuşan Wanda Nara, ihanet iddialarına açıklık getirdi.

MAGAZİN 12.10.2023, 16:47 12.10.2023, 16:57 Hakan Öksüz
Wanda Nara, ihanet iddialarına böyle yanıt verdi

Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, bir dergiye konuştu. 

Aile hayatından Icardi'nin maaşına, sağlık durumundan ihanet iddialarına kadar çeşitli konularda samimi açıklamalarda bulunan Wanda Nara, İtalya'yı özlediğini söyledi. İtalya'daki arkadaşlarını ve oradaki yemekleri özlediğini kaydeden Nara, "Icardi emekli olunca Ticino'daki kır evimize taşınacağız." ifadelerini kullandı.

"Hastalığımı kabullenemedim, bir gün açıklayacağım"

Hastalığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Wanda Nara, "Hemşirelerin gözyaşları dökerek bana doğru koşturmalarını unutamam. O günden bu yana hastalığımı kabullenemedim bir türlü. Bir gün ne olduğunu açıklayacağım. Şu an gizli tutmak istememin sebebi, insanların bana acımasından kaçınmak." dedi.

"Mauro çok daha fazla para kazanacağı bir kulübe gidebilirdi ama..."

Aynı hastalığı yaşayanlara yardım etmek istediğinin altını çizen Arjantinli model, "Hayattan en önemli şeyin sağlık olduğunu anladım. Parayla sağlığı satın alamıyorsunuz. Bu hastalıktan sonra Mauro ve ben, olaylara farklı yaklaşmaya başladık. Mauro çok daha fazla para kazanacağı bir kulübe gidebilirdi ama Galatasaray'ı seçti. Çünkü burada mutluyuz." vurgusunu yaptı.

Eşi Icardi'nin Galatasaray'da yılda 10 milyon euro kazandığını kaydeden Wanda Nara, "Maaşı çok iyi. Paris ve İstanbul gibi iki harika şehirde yaşadık." dedi.

"Aramızda asla ihanet olmadı"

İhanet iddiaları hakkında da konuşan Wanda Nara, "Dedikodu programlarının içinden geliyorum ve oradaki dinamikleri adım gibi biliyorum. Özetle, o iddialar beni hiç etkilemiyor. Aramızda asla ihanet olmadı. Onun gibi bir partner ve baba yanımda olduğu için huzurluyum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)