Ufuk Özkan'dan haber geldi: 15 gündür hastanede yatıyordu...

Siroz teşhisi koyulan oyuncu Ufuk Özkan son sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam” dedi.

MAGAZİN 30.07.2023, 12:45 31.07.2023, 12:45 Şeyda Gül
Ufuk Özkan'dan haber geldi: 15 gündür hastanede yatıyordu...

Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle ününe ün katan 48 yaşındaki oyuncu Ufuk Özkan geçen yıl karaciğer yağlanması nedeniyle 17 kilo birden zayıflamıştı. Normal kontrolleri sırasında ise üçüncü derece Siroz olduğunu öğrenen Özkan, hemen tedavisine başlayarak karaciğer nakli olması gerektiği açıklamıştı. Tedavi süreci olumlu giden Özkan, son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Organ nakline gerek kalmadı

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu Özkan, “Hastanede 15'inci gün. Arayan, soran dua eden sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler... Şükür; Ne çok sevenim varmış... Bana güç oldunuz o zaman güzel haberi vereyim; Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam” dedi.

Yanında olan herkese teşekkür etti

En kısa zamanda sahalara döneceğini söyleyen Özkan, gülmeye, güldürmeye devam edeceği duyurdu. “Hepinize; abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Sarılmak istiyorum, desteğiniz paha biçilmez” diyen Özkan teşekkürlerini şöyle sıraladı;

  • “İyi ki... Sevenlerime, hep güler yüzlü samimi hemşirelere,
  • Düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abime,
  • Diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime,
  • Her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime,
  • Odamı her gün resmen kırklayan Zeynep ablama,
  • Adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.
  • Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca beyefendiye güç ve güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim.”

Daha uzun yıllar buralardayım

Bu şekilde devam ederse 1 hafta sonra taburcu olabileceğini belirten Özkan, tam hazır olmadan çıkamadığını ve bazı kan değerlerinin sabitlenmesi gerektiğini vurguladı. “Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum” diyen Özkan, daha uzun yıllar buralarda olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)