Tesadüf eseri başlayan Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez aşkı belgesel oluyor 

Madrid’de bir mağazada tezgahtarlık yapan Georgina Rodriguez ve Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo’nun aşkı, belgesele konu oluyor. Yapım, kısa süre içerisinde tamamlanarak dijital bir platformda gösterime girecek. 

MAGAZİN 05.09.2021, 17:19 05.09.2021, 17:24
Tesadüf eseri başlayan Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez aşkı belgesel oluyor 

“I Am Georgina” (Ben Georgina) ismiyle dijital platforma aktarılması planlanan İspanyol Georgina Rodriguez ve Portekizli Cristiano Ronaldo çiftinin aşkı, belgesel olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yayın tarihi tam olarak belli olmayan yapımın bazı ayrıntıları basına sızdırılmış durumda.  

Kanal yöneticilerinden Alvaro Diaz tarafından organize edilen belgesel şimdiden merak konusu. Diaz, Ronaldo’nun sevgilisinin, “Çekimler sırasında her şeyi anlatma konusunda dürüst davrandı.” açıklaması ile merakları üst seviyeye çıkarmış durumda. 



“Hiçbir şeye sahip değilken bir anda her şeye sahip oldum” 

Diaz, Rodriguez’in, “Bu aşk hayatımı değiştirdi. Hiçbir şeye sahip değilken bir anda her şeye sahip oldum.” şeklinde konuştuğunu ifade etti.  



Uzun süredir beraberler 

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez, uzun senedir beraberler. Attıkları her adımla konuşulan çiftin mutlu birliktelikleri sık sık magazin dünyasında gündeme geliyor. İkiliyi gündemde tutan en dikkat çekici konu ise şüphesiz ki tanışma öyküleri. 27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya’nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan ve İngilizce öğrenmek için İngiltere’ye giden Georgina, dönüşte Madrid’de lüks bir mağazada eski adıyla tezgahtarlık, yeni adıyla satış danışmanlığı yapmaya başladı. Ronaldo ve Rodriguez’in yolu ile bir etkinlikte kesişti. İkili, o günden sonra aşk yaşamaya başladı. 



4 çocuklu büyük bir aile oldular 

Ronaldo’nun Rodriguez ile birlikte olmaya başlamadan önce taşıyıcı anneden dünyaya gelen Cristiano Ronaldo Jr (11) isimli bir oğlu, Eva Maria Dos Santos ve Mateo Ronaldo (4) isimli ikizleri bulunuyor. Ünlü futbolcunun Rodriguez’den ise Alana Martina Dos Santos Aveiro (3) isminde bir kızı var. 





Yorumlar (0)