Taksim'de Yiğit Marcus Aral'ın öldüresiye dövüldüğü anlar kamerada

Ünlü model Şevval Şahin’in erkek arkadaşı olan ve geçtiğimiz aylarda Kerem Kamışlı’yı denize atmasıyla gündeme gelen yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral'ın, Taksim’de yere yatırılarak yumruk ve tekmelerle öldüresiye dövüldüğü anlar çevredeki kameralara yansıdı. Kaçmaya çalışırken gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MAGAZİN 23.09.2021, 12:12 24.09.2021, 09:43
Taksim'de Yiğit Marcus Aral'ın öldüresiye dövüldüğü anlar kamerada

Olay, geçen Pazartesi gece saat 23.15 sıralarında Beyoğlu Taksim'de yaşandı. 

Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci olan ünlü model Şevval Şahin'in erkek arkadaşı olarak bilinen ve geçtiğimiz aylarda Kerem Kamışlı'yı denize atmasıyla gündeme gelen 41 yaşındaki Yiğit Marcus Aral, evine giderken sokakta yürüdüğü sırada yaklaşan 3 kişinin saldırısına uğradı.

Eve giderken saldırıya uğradı

Sözlü tartışmanın ardından Aral koşarak onlardan kurtulmaya çalıştı. Fakat saldırganlar çelme takarak Aral'ı yere düşürdü. Neye uğradığını şaşıran Aral, dakikalarca yerde yumruk ve tekmelerle öldüresiye dövüldü. Saldırıdan sonra şahıslar koşarak bölgeden uzaklaşırken, Aral, çevredeki vatandaşların yardımıyla yerden kaldırıldı.

Yaşanan dehşet anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Saldırganlar kaçarken yakalandı

Olayın ardından koşarak bölgeye kaçmaya çalışan 3 şüpheli, o sırada devriye gezen İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Amirliği ekiplerince durduruldu. Ekiplerin sorguladığı şahıslar, kavga ettiklerini ve bu sebeple kaçtıklarını ifade etti. Çevrede çalışma gerçekleştiren güven timleri, yan sokakta Aral ile karşılaştı. Aral, evine gittiği sırada tanımadığı 3 kişi tarafından saldırıya uğradığını belirtti.

“Kerem'in azmettirdiğini düşünüyorum”

Bunun üzerine 22 yaşındaki Bünyamin K., 22 yaşındaki Ahmet Ç. ve 19 yaşındaki Abdurrahman K. isimli şüpheliler, güven timleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete sevk edilen saldırganlar hakkında “kasten yaralama” suçu dolayısıyla adli işlem yapıldı. Polis ekiplerinin ifadesini aldığı Yiğit Marcus Aral ise, “Evime gitmek üzereydim, yanıma yaklaşan saldırganlar ‘Kerem'in selamı var' diyerek bana saldırdı. Kerem'in azmettirdiğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.

Adli kontrolle serbest

İşlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen 3 saldırgan, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)