Survivor Nisa'dan Sercan'a: Sakın yanlış anlama...

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da Nisa, kendisine platonik aşk beslediği ileri sürülen Sercan'ın insanları manipüle edebildiğini ancak bunun kötü bir şey olmadığını ve yanlış anlamaması gerektiğini söyledi. 

MAGAZİN 18.06.2020, 10:06
Survivor Nisa'dan Sercan'a: Sakın yanlış anlama...

Haftanın 7 günü izleyiciler ile buluşan Survivor'da Sercan Yıldırım'ın Nisa'ya ilgisi olduğu iddia edilmişti. 

Sercan Yıldırım'ın açık artırma oyunu esnasında Nisa'ya kıyamadığını söylemesi üzerine bu iddialar ortaya çıkmıştı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı da Sercan Yıldırım'ın Nisa'ya olan ilgisini görebildiğini ancak Nisa'nın ilgisini henüz göremediğini söylemiş, yorum yapmaktan kaçınmıştı. 

Nisa'ya karşı platonik aşk hissettiği kaydedilen Sercan Yıldırım, Nisa'yı yanına çağırarak duygusal bir şeyler yaşadığını belirterek, kendisinin ne hissettiğini sormuştu. 

Bunun üzerine Nisa, Sercan'ı da Ersin Korkut ve Mert Öcal gibi gördüğünü yani abisi gördüğünü söyleyerek teşekkür etmişti. 

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde oluşturulan bir konsept gereği Nisa, Sercan Yıldırım'a ilişkin düşüncelerini söyledi. 

Nisa, Sercan Yıldırım'ı oyun dışında tanımadığını ancak zehir gibi bir zekâya sahip olduğunu ifade etti.

Nisa, Sercan Yıldırım'ın insanları manipüle edebildiğini, muhtemelen futboldan gelen bir özellik olduğunu ancak bunun kötü bir şey olmadığını ve yanlış anlamaması gerektiğini söyledi. 

Söz konusu açıklamaların ardından Nisa, Sercan Yıldırım'a dönerek ne tepki verdiğine baktı. 

Sercan Yıldırım da sıkıntı olmadığını söyledi.

Yorumlar (1)
gizli 4 yıl önce
abi bunu bile haber yaptınızya ….