"Bu namus düşmanını kim muhatap alırsa..."

"Bahar Ayvazoğlu" ile ilgili ağır bir yazı kaleme alan Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok ağır ifadelerle tepki gösterdi.

SİYASET 18.06.2020, 10:22
"Bu namus düşmanını kim muhatap alırsa..."

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile ilgili Sözcü'deki ağır yazısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan çok ağır tepki geldi.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, köşesinde Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nun belediyede işçi kadrosunda işe başladığını, daha sonra AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile yakınlık kurarak evlendiğini, ardından da özel kalem müdürü olduğunu, sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atandığını yazarak, Bahar Ayvazoğlu'nu hedef göstermişti.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün Ali Ayvazoğlu ile milletvekili eşi Bahar Ayvazoğlu hakkında yazdığı yazıya sert tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, "İnsanlık görevimi yapıyorum." diyerek başladı ve tepkisini ağır ifadelerle dile getirdi.

Saygı Öztürk’ün yazısını "namussuzluk" olarak nitelendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahar Ayvazoğlu'nun ahlaklı ve faziletli bir kadın olduğunu, Trabzon turizmini ayağa kaldıran Ali Ayvazoğlu'na ise minnettarlık duyulduğunu belirterek, Saygı Öztürk'e atfen, "Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" dedi.

Yorumlar (0)