Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor'ın 24 Haziran'da ekranlara gelen 103. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da finale günler kala bir isim daha adadan ayrıldı. Peki Survivor'da elenen isim kim oldu?

MAGAZİN 25.06.2019, 11:18
Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının son bölümünde siyah ve beyaz takımlar dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Hızlandırılmış elemelerin yaşandığı Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir rekabet vardı.

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor'da bir isim daha adaya veda etti.

Dokulmazlığı kazanan isim...

Survivor 2019'un 103. bölümünde siyah ve beyaz takımlar dokunulmazlık için mücadele etti. İki takımın büyük bir mücadele sergilediği oyunu siyah takım kazandı. Fakat ilk oyunu beyaz takım kazandığı için üçüncü bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı.

Üçüncü oyunda ise takımlar 2-2 berabere kalınca dokunulmazlık oyununun sonucu bayrak yarışı ile belirlendi. Kıyasıya geçen mücadeleyi kazanan beyaz takım oldu.

İşte elenen isim...

Dokunulmazlığı kaybeden siyah takım ada konseyine gitti. Dalaka'nın Survivor finalisti olması sebebiyle Dimitra ve Panagiotis oylama yapılmadan eleme adayı olarak belirlendi. Survivor 2019'da yapılan genel oylamanın sonucuna göre, yarışmadan ayrılan son Yunan yarışmacı da Panagiotis oldu.

Finale kalan isimler

Survivor'da son dokunulmazlığı beyaz takımın kazanmasıyla birlikte finale kalan iki Yunan yarışmacı daha belli oldu. Beyaz takımın aldığı dokunulmazlıkla iki Yunan yarışmacı Afroditi ve Nikos, Dalaka'dan sonra finale kalan isimlerin arasında yerlerini aldılar.

Böylece Yunan yarışmacılardan Afroditi ve Nikos, finale gitmeyi kesinleştirdi. Siyah takımdan da Katerina Dalaka, finali garantileyen yarışmacı oldu.
 

Yorumlar (0)