Survivor Adem'den Acun'a sitem: "Kırgınım"

Eski Survivor şampiyonu boksör Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı'ya kırılma sebebini anlattı. Survivor'daki günlerinden ve ada koşullarından bahseden Kılıçcı, "Hiç umursamadı anlattıklarımı. Gitmeme nedenlerimden biri de bu." dedi.

MAGAZİN 29.03.2024, 11:37 29.03.2024, 11:50 Hakan Öksüz
Survivor Adem'den Acun'a sitem: "Kırgınım"

Survivor'da bir kez şampiyon olan, bir kez de finalde kaybeden Adem Kılıçcı, Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. YouTube'da yayınlanan Katarsis programının katılan milli boksör Adem Kılıçcı, Survivor'daki hayatından Acun Ilıcalı'ya kadar çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

"Survivor'da mevsimlik işçi gibisin"

Survivor'da özgürlüğün olmadığını belirten Adem, zorlu ada şartlarından şöyle bahsetti:

"Orada bir nevi mevsimlik işçi gibisin. Sabah 6'da kaldırırlar. Oyundan önce röportajlar yapılır. Sonuçta televizyon için bir şeyler çekecekler. 'Oturup konuşun, oyun öncesi değerlendirme yapın' derler. Yani orada işçi gibisin aslında ama rahatsız edici bir şey değildi. Bazen canım istemiyordu bunu yapmak ama bazı kişiler bunun için can atıyordu."

"Adaya dönünce pertin çıkıyor"

"Oyunlar bazen 4-5 saat devam ediyor. Bazen 8 saat sürdüğü bile oluyor. Bir oyunumuz 12 saat devam etmişti, hiç unutmam. Sabaha karşı bitirebilmiştik. Üstünüz başınız çamur halde, bazen de ıslak çıkıyorsunuz. Tişörtünüzü kurutmanız lazım. Ateş yakarak kurutuyorsun ama zor. Adaya dönünce pertin çıkıyor. Survivor zor bir yer, her gün böyle."

Bu yıl Survivor'a neden katılmadı?

Bu yıl yapılan Survivor All Star 2024'e niye katılmadığı sorusuna yanıt veren Adem Kılıçcı, "Acun abi ile 4-5 defa görüştük. Çok konuştuk bu konuda, aslında güzel de bir teklif verdi. Ben para kazanmak için gitmiyorum, asıl amacım bu olmaz. Mücadeleye hazır olup olmama durumuma bakarım. Bir hayalim vardı, onun için burada kalmam lazımdı. Ülkemizin en büyük dövüş projesine imza atma hedefim var." ifadelerini kullandı.

"Projemi anlattığımda umursamadı"

Acun Ilıcalı'yı çok sevdiğini ancak biraz kırgın olduğunu kaydeden Kılıçcı, "Acun abi, kendi hayallerini gerçeğe dönüştürebilen biri. Ona da 'yapamazsın' dediler zamanında. Onları dinlemedi ve medya patronu oldu. Ben ona projemi anlattığımda ise 'paranı ziyan edeceksin, batacaksın' dedi. Hiç umursamadı anlattıklarımı. Gitmeme nedenlerimden biri de bu." dedi.

Yorumlar (0)