Survivor'a girecek yeni yarışmacılar belli oldu

Survivor'da ünlüler takımına girecek yeni 2 yarışmacı belli oldu. Survivor 2020'de Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner'in sakatlıkları sebebiyle diskalifiye olmasından dolayı, ünlüler takımına yeni yarışmacılar katılıyor. İşte yeni yarışmacılar...

MAGAZİN 22.02.2020, 15:15 22.02.2020, 15:18
Survivor'a girecek yeni yarışmacılar belli oldu

Survivor 2020'nin ilk haftasında, ünlüler takımında peş peşe sakatlıklar yaşandı.

Ünlüler takımının iddialı isimlerinden eski Survivor şampiyonu Uğur Pektaş ve eski milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner, yaşadıkları sakatlık nedeniyle adadan ayrılmak zorunda kaldı.

Acun Ilıcalı, ünlüler takımına iki yeni yarışmacının dahil olacağını söyledi. Survivor 2020'de ünlüler takımına yedek yarışmacı olarak katılacak isimler kesinleşti.

22 Şubat Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Survivor'ın yeni bölümünde ise yedek yarışmacılar olan Erman Altıkardeş ve İrem Akın, ünlüler kadrosuna katılacak.

Böylece Şaziye ve Uğur'un sakatlıkları nedeniyle ayrılması sonucu 2 kişi eksilen ünlüler, yeni yarışmacılarıyla durumu eşitleyecek.

Survivor'dan diskalifiye olan Uğur Pektaş, oyun sırasında dizinden sakatlanmıştı.

Şaziye İvegin Üner ise çapraz bağlarının kopması sonucu yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı ise Şaziye İvegin Üner’e seneye Survivor 2021'in ilk yarışmacısı olacağının sözünü vermişti.
 

Yorumlar (0)