Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın şaşırtan estetik değişimi

Evinin mutfağında çekip sosyal medyada yayınladığı yemek videoları ile kısa sürede büyük ilgi görerek fenomen olan Taha Duymaz’ın son günlerdeki değişimi çok dikkat çekti. Duymaz'ın burun ameliyatı ile birtakım estetik operasyonları geçirdiği öğrenildi.

MAGAZİN 04.07.2022, 17:14 05.07.2022, 15:00
Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın şaşırtan estetik değişimi

Köy evindeki mutfağında pişirdiği yemeklerin videolarını çekerek sosyal medyada paylaşan Taha Duymaz, kısa sürede büyük ilgi gördü ve fenomen oldu. Taha Duymaz’ın paylaşımlarında son hali gören takipçileri ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı

18 yaşındaki sevilen fenomen Taha Duymaz’ın yüzündeki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Duymaz, estetik oldu

Kısa zaman önce burun ameliyatı geçirdiği bilinen Duymaz’ın aynı zamanda dudağına, çenesine, kulaklarına ve yanaklarına da estetik dokunuşlar yaptırdığı iddia ediliyor.

Yeni hali çok beğenildi

Yüzüne yaptırdığı müdahalelerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan genç fenomen, takipçilerinin de beğenisi kazandı ve çok sayıda olumlu yorum aldı.

Yemek videoları ile fenomen oldu

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan Taha Duymaz, köy evindeki 5 metrekarelik mutfakta pişirdiği yemek videoları ile çok kısa sürede gündeme bomba gibi düşmüş ve oldukça fazla ilgi görmüştü.

Yorumlar (0)