Beşiktaş'ın yeni golcüsü İstanbul yolunda!

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghorst, yurt dışı kampına yetişmek için bugün 23.30'da İstanbul'a inecek. Haberi alır almaz harekete geçen siyah beyazlı taraftarlar, Hollandalı golcüyü karşılamak için hazırlıklara başladı.

SPOR 04.07.2022, 17:39 05.07.2022, 01:17 Hakan Öksüz
Beşiktaş'ın yeni golcüsü İstanbul yolunda!

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda Süper Lig şampiyonu olmak isteyen Beşiktaş, yeni golcüsünü İstanbul'a getiriyor. Edinilen bilgilere göre 29 yaşındaki Wout Weghorst, saat 23.30'da İstanbul'a inecek. Önceki hafta Türkiye'ye geleceği söylenen ancak kişisel sebeplerle uçuşunu erteleyen Weghorst, takımın yeni sezon kampına yetişecek.

Yurt dışı kampına yetişmek için geliyor

Siyah beyazlı kafile, yurt dışı kampı kapsamında yarın yola çıkacak. Hollandalı forvet Weghorst, kamp yolculuğuna yetişmek için bugün İstanbul'a inecek. Weghorst transferi, bonservis konusunda pürüzlerin çıkmasından dolayı ertelenmişti. Yeni golcüsüne bir an önce kavuşmak isteyen siyah beyazlılar, kiralama formülünü kullanarak transferde mutlu sona ulaştı.

Transfer sürecinde sosyal medya üzerinden Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştığını kaydeden Weghorst, bu durumdan gayet memnun. Futbolcunun sosyal medya hesabını mesaj yağmuruna tutan taraftarlar, Hollandalı golcüyü bir an önce takımda görmek istiyor. 

Weghorst'un kariyeri

Daha önce Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar ve Wolfsburg gibi takımlarda top koşturan Wout Weghorst, bu yılın ocak ayında 14 milyon euro bedelle İngiliz ekibi Burnley'ye transfer olmuştu. 

Boyu 1.97 metre olan Hollandalı oyuncu, en başarılı Bundesliga ekibi Wolfsburg'da geçirdi. Wolfsburg formasıyla 144 resmi maça çıkan Hollandalı oyuncu, 70 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. Yarım sezon top koşturduğu Burnley'de 20 maça çıkan Weghorst, sadece 2 gol atabildi.

Yorumlar (0)