Şok itiraf: “Kendimi şişlemeyi düşündüm”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, katıldığı bir programda hamilelik sürecinin çok zorlu geçtiğini ve 5 aylık hamileyken kendisini şişlemeyi düşündüğü itiraf etti. Akalın’ın bu itirafı, sosyal medyayı birbirine kattı.

MAGAZİN 31.05.2019, 11:30 21.04.2022, 23:40

Yeni albümü ‘Ateş’ ile beğeni toplayan Demet Akalın, Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Hamileliğinden önce bebeklerden nefret ettiğini açıklayan Akalın, zorlu bir hamilelik süreci geçirdiğini söyledi.

“ÇOCUKTAN NEFRET EDERDİM”

Canlı yayında çocuk istismarı ve çocuk ölümlerine değinen ünlü şarkıcı şunları söyledi:

Anne olanlar beni daha iyi anlar ama son 1 aydır yaşadıklarımız çok korkunç. Biz sokakta oynardık, hiçbir şey olmazdı. Hira sokak çocuklarıyla oynasın istiyorum. Öyle dadılarla büyüyen biri olarak kalmasın. Gerçekten herkes anne olmasın. Ben çocuktan nefret ederdim. Uçağa falan bindiğimde çocuk olduğunda ‘eyvah’ derdim. Bu tip insanların elinden çocuk alınmalı.

“SAĞLIKLI BİR SÜREÇ YAŞAMADIM”

Zorlu bir hamilelik süreci yaşadığından bahseden Akalın, “Hira'ya 5 aylık hamileyken kendimi şişlemeyi düşünmüştüm. Sağlıklı bir süreç yaşamadım. Ta ki doğup göğsüme koyana kadar. Hira'yı göğsüme yatırdıktan sonra annelik geliyor. Hira'nın görüntüsü ben ama huylar hep baba." dedi.

Yorumlar (0)