Şeyma Subaşı: Aptal değiliz, arkadaşlarımızla partiliyoruz!

Şeyma Subaşı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle kendisine gelen eleştirilere tepki göstererek, "aptal olmadıklarını, sadece arkadaş ortamında doğum günü kutlaması yaptıklarını" ifade etti.

MAGAZİN 05.10.2020, 16:45 05.10.2020, 16:46
Şeyma Subaşı: Aptal değiliz, arkadaşlarımızla partiliyoruz!

Şeyma Subaşı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde sürekli partilere katılması nedeniyle eleştiriliyor.

Söz konusu eleştirilere tepki gösteren Şeyma Subaşı, "aptal olmadıklarını, sadece arkadaş ortamında doğum günü kutlaması yaptıklarını" ifade etti.

Şeyma Subaşı, kendisine uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin negatif çıktığını belirterek, hiç kimsenin hayatını riske atmadıklarını söyledi. 

Çeşme'de bulunan bir villada Ağustos ayında arkadaşlarıyla birlikte parti yaptığı iddia edilen Şeyma Subaşı, yine tepkileri üzerine çekmişti. 

Fazla gürültü yapıldığı gerekçesiyle Şeyma Subaşı'nın evine polis ekipleri tarafından baskın düzenlendiği ileri sürülmüştü. 

Şeyma Subaşı ise orada evinin bulunmadığını söylemiş, genel olarak otelde ya da arkadaşlarının evlerinde kaldığını belirterek, bu iddiaları yalanlamıştı. 

Guido Senia ile Şeyma Subaşı'nın ilişkisi kısa bir süre önce sona ermişti. Şeyma Subaşı, Guido Senia ile ayrı ülkelerde yaşadıklarına dikkat çekerek, mesafe sebebiyle ilişkilerini sürdüremediklerini ifade etmişti.


 

Yorumlar (0)