"Sevgilim diye takipleşmek zorunda mıyız?"

Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Çelik'in sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakması ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi.

MAGAZİN 08.11.2019, 11:38 08.11.2019, 11:45
"Sevgilim diye takipleşmek zorunda mıyız?"

Sevilen oyuncu Ahmet Kural, yaklaşık 6 aydır avukat Çağla Gizem Çelik'le aşk yaşıyor. Çiftin birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ayrıldıklarının iddia edilmesine neden oldu. Ahmet Kural ise konuyla ilgili şaşırtıcı bir yorumda bulundu.

Yakın arkadaşı Murat Cemcir'le başrollerini paylaştığı "Baba Parası" filminin galasına sevgilisi Çağla Gizem Çelik'le el ele katılarak ilişkilerinin yolunda gittiği mesajını veren Kural, gala gecesi sevgilisiyle ilk kez kameraların karşısına geçmişti.

Sevgilisi Çağla Gizem Çelik'in elini bir an bile bırakmayan oyuncu, evlilik iddiaları sorulduğunda "5 aylık bir ilişkimiz var. Her şey güzel. Öyle bir şey olursa haberiniz olur." yanıtını vermişti.

Son olarak Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'in birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmesi ayrılık iddialarını da yanında getirdi. Kural ise bu iddialar sorulduğunda "Sevgilim diye takipleşmek zorunda mıyız?" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)