Serenay Sarıkaya'dan annesinin yasak aşkına tek cümlelik yorum!

Serenay Sarıkaya'nın annesinin, oyuncu Cansu Tosun'un babasıyla yaşadığı yasak aşk iddiası magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, annesinin özel hayatına ilişkin "Benim bu konuyla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" şeklinde yorum yaptı.

MAGAZİN 09.10.2023, 12:04 10.10.2023, 18:30
Serenay Sarıkaya'dan annesinin yasak aşkına tek cümlelik yorum!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan’ın, oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun’la yasak aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. İkilinin yasak aşkı magazin kulislerinde büyük ses getirirken konuyla ilgili yorum yapmak istemeyen Sarıkaya ise kendisine yönetilen soru üzerine "Benim bu konuyla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" şeklinde konuştu.

"Benim bir şey söylemem doğru olmaz"

Annesinin yasak ilişkisi hakkında konuşmak istemediği için gala ve davetlere katılmadığı öne sürülen Serenay Sarıkaya, bir mekandan çıkarken basın mensuplarıyla karşılaşınca hızla arabasına doğru yürüdü. Sarıkaya, annesinin ilişiklisi hakkında kendisine yöneltilen sorulara "Benim bu konuyla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" diyerek cevap verdi.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan Nişantaşı’nda bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Seyhan'ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca Umay Seyhan ile Kenan Tosun ve eşi Serpil Tosun'un hem komşu hem de yakın arkadaş oldukları ortaya çıkan bir başka gelişmeydi.

‘‘Allah'a havale ediyorum’’

Yasak aşk iddialarının ardından suskunluğunu bozan Serpil Tosun, "Konuşacak bir şey yok. Her şey doğru. Onları Allah'a havale ediyorum" diyerek iddiaları doğrularken, babasının yasak aşkı hakkında konuşmak istemeyen Cansu Tosun, "Bu mesleği kendim seçtim, bana benim ile ilgili sorular sorabilirsiniz" diyerek yorum yapmak istemedi.

Yorumlar (0)