Seren Serengil: Annemi 2 ay evvel engelledim

Nevin Serengil'in, kızının uzun bir süredir küs olduğu Gülben Ergen’in albüm görselini beğenince, annesini sildi iddialarına Seren Serengil'den bir açıklama geldi.

MAGAZİN 04.01.2021, 01:35
Seren Serengil: Annemi 2 ay evvel engelledim

Bir magazin programında sunucu olarak görev alan Seren Serengil, geçirdiği mide operasyonunun ardından hızlı bir şekilde kilo verdiği için hastaneye kaldırılmıştı. 

Yaşadığı sağlık problemleri sebebi ile "Bu yaza sağ çıkamayabilirim." söyleminde bulunan Seren Serengil, 'Dumping Sendromu' sebebi ile riskli bir operasyona girecek. 

Zor dönemlerden geçen Serengil, bir sorun da annesi ile yaşadı.

Seren Serengil'in annesi Nevin Serengil, kızının uzun bir süredir küs olduğu Gülben Ergen'in albüm görselini beğendi. Öne sürülen bu iddianın üzerine, Seren Serengil’den bir açıklama geldi.

"İki ay evvel engelledim"

Seren Serengil, "Ben annemi iki ay evvel sosyal medyada engelledim. Bunun sebebi de, hakkımda olumsuz yorumlar yapılması ve söz konusu yorumlara annemin de etiketleniyor olması. Annem bu tarz şeyleri görünce çok üzülüyor ve tek tek yanıt veriyor. Anne işte, evladına dayanamıyor. Benim annem asla çocuğunu hapse attıran bir kişinin görselini beğenmez. O kişinin karşısında kalkan olur. Anneme bir link (bağlantı) yolluyorlar, o da basıyor, bir sayfa beliriyor. Yanlışlıkla da beğenmiş oluyor." dedi. 

Yorumlar (0)