Serdar Ortaç’a yıllar sonra Ahmet Kaya tepkisi geldi!

Son olarak Menajerimi Ara dizisine konuk olan şarkıcı Serdar Ortaç, sevgili Seçir Gür ile dışarıya muhabirlere selam verdi. Bir anda bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Ortaç, neye uğradığını şaşırdı. Yıllar önce Ahmet Kaya için yaptığı hareket yeniden karşısına çıkan Ortaç, ‘Yapma be abi’ diyerek tepki gösterdi.

MAGAZİN 08.04.2021, 17:08 09.04.2021, 16:34
Serdar Ortaç’a yıllar sonra Ahmet Kaya tepkisi geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisine iki kez konuk olan ve oyunculuğu sevdiğini söyleyip oyunculuk yapmak istediğini açıklayan Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanda sevgilisi Seçil Gür ile kahve içen Ortaç, salgın nedeniyle kısıtlama saati geldiğinde mekandan kalktı.

Seçil Gür, Serdar Ortaç’ın hayatını yazacak

Dışarıda magazincilerle ayaküstü sohbet eden Ortaç, yasak saatine kadar kahve için keyifli vakit geçirdiklerini söyledi. Ortaç’a, hayatının film olması konusundaki isteği sorulurken, araya Seçil Gür girdi. Gür, Serdar Ortaç’ın hayatını kendisini yazacağını belirtti. Ayrıca Gür, Serdar Ortaç’ın değişken ruh haline sahip biri olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç’a Ahmet Kaya tepkisi

Tam da gazetecilerle konurken Ortaç, bir vatandaşın ayaküstü sözlü tacizine uğradı. Tam muhabirlerle konuşurken bir vatandaş Ortaç’a, sanatçı Ahmet Kaya’ya yaptığı hareketi hatırlattı. Vatandaş, “Ahmet Kaya’ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!” diyerek bağırırken, Serdar Ortaç ise "Yapma be abi, yapma be abi" diyerek o andaki tepkisini koydu. Daha sonra çift, evlerine doğru yola koyuldu.

Yorumlar (0)