Serdar Ortaç'tan aşk itirafı 

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini bitirdikten 6 ay sonra şarkısı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açtığını itiraf etti.

MAGAZİN 13.02.2020, 14:02
Serdar Ortaç'tan aşk itirafı 

Boşanma sonrası geçen kötü günleri atlatan Serdar Ortaç, gönlünü meslektaşı Seçil Gür'e kaptırdı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan Ortaç, "Şu an çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Ortaç, geçtiğimiz günlerde Seçil Gür ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve ikilinin bir süredir birlikte olduğu iddia edilmişti.

Mekanda yaklaşık 3 saat kalan ikiliden Serdar Ortaç, dışarı çıkıp gazetecileri kontrol etmiş, kimsenin olmadığını düşünerek "Gel hayatım, kimse yok" diyerek Seçil Gür'ü aracına çağırmıştı.

Geçtiğimiz gün gazetecilerle sohbet eden Ortaç, "10 yıllık arkadaşlığımız söz konusu. Yeni bir parça için bir araya geldik ama aramızdaki enerji çok yüksekti. Bu da ikimiz için aşka dönüştü, şu an çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Uzun zamandır çocuk istediği bilinen Serdar Ortaç, muhabirlerin "Seçil Hanım'la çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bakalım zaman bize neler gösterecek?" yanıtını verdi.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında nikah masasına oturmuş, çift 2019 yılında 5 yıllık evliliklerini tek celsede noktalamıştı.

Yorumlar (0)