Seda Sayan: Kayınvalide ile gelin görüntüsü çizdik

Yılın ilk günlerinde havaalanında kameralara yakalanan milyonların "Seda Abla"sı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aleyna Tilki'yi oğluna istediği söylentilerine ilişkin Seda Sayan, "İsteme olayı olmadı tabii. Biraz fazla göbek atınca kayınvalide ile gelin görüntüsü çizdik, espriler yaptık." dedi.

MAGAZİN 03.01.2020, 09:44 03.01.2020, 10:05
Seda Sayan: Kayınvalide ile gelin görüntüsü çizdik

Seda Sayan, havalimanında muhabirlerle sohbet etti. Sorulara verdiği esprili yanıtlar dikkatlerden kaçmadı.

Sayan'a ilk olarak İrem Derici soruldu. Geçtiğimiz günlerde İrem Derici sosyal medya üzerinden bir hayranının "Seni O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak görmek istiyoruz." mesajına rastlamıştı. Derici ise hayranına, "Koltuklar dolu ayol, Seda Abla'mın kucağına mı oturayım." yanıtını vermişti. Seda Sayan'ı havalimanında yakalayan muhabirler kendisine bu konuyu hatırlattı. Sayan, "Gelip kucağıma oturabilir, seviyorum onu." şeklinde neşeli bir yanıt verdi.

Aleyna Tilki'yi mi istedi?

Seda Sayan bir partide Aleyna Tilki ile karşılıklı göbek atınca pek çok dedikodu yayılmıştı. Aleyna Tilki'yi oğluna istediği söylentileri de Seda Sayan'a soruldu. Sayan, "İsteme olayı olmadı tabii. Biraz fazla göbek atınca kayınvalide ile gelin görüntüsü çizdik, espriler yaptık. Yoksa olabilir mi öyle bir şey? Ama Oğulcan artık evliliğe sıcak bakıyor. Doğru insanı arıyor." diye konuştu.

"Nasıl gerdireyim?"

Estetik yaptırdığı iddialarına da yanıt veren ünlü şarkıcı, "Ben her gün ekrandayım, nasıl estetik yaptırıp gerdireyim? Elbette ki botoks gibi küçük dokunuşlar yaptırıyorum her kadın gibi. Her gün göz önündeyim, estetik yaptırmak için nekahet dönemi lazım." dedi.

Yorumlar (0)