Saraçoğlu sevgilisinin evini bastı!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ayrıldığı sevgilisi Gökhan Göz'ün evini bastı. Göz, sosyal medya hesabından evinin dağılmış halini paylaştı.

MAGAZİN 14.10.2019, 11:53 14.10.2019, 12:01
Saraçoğlu sevgilisinin evini bastı!

Gülşah Saraçoğlu, iş insanı sevgilisi Gökhan Göz'den ayrıldı. Ünlü modacı, eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek ortalığı dağıttı. 

Sosyal medya hesabından evin videosunu paylaşan Göz, "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. İşte arkadaşlar her şey ekranda görüldüğü gibi değil bunu bilin istedim durum ortada. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikâyetçi olmayacağım." notunu düştü. 

Saraçoğlu, olayın ardından soluğu Fransa'nın Monaco şehrinde aldı. 

"Çok güzel giden bir ilişkimiz var" demişlerdi

Modacı Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Göz ile birlikte iki hafta önce İstMarina AVM'deydi. Bir restoranda yemek yiyen ünlü çift, restoran çıkışı "Mutluyuz, çok güzel giden bir ilişkimiz var." demişti.  

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra eğitimini sürdürmeyen Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak moda sektörüne atılmış, ardından  birçok ünlüye hazırladığı tasarımlar ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

Saraçoğlu, 2012 yılında boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında yeniden nikâh masasına oturdu. Bir dönem "Söylemezsem Olmaz" adlı programda sunuculuk yaptı.

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere birçok isimle çalıştı.

Yorumlar (0)