Rus modelden "Ronaldo" iddiası: Bana yazdı!

Rus model Viktoria Odintcova, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendisine Instagram'dan mesaj attığını iddia etti. Odintcova, o mesaja cevap vermediğini ve sildiğini söyledi. 

MAGAZİN 27.12.2019, 19:49
Rus modelden "Ronaldo" iddiası: Bana yazdı!

Rus model Viktoria Odintcova, Instagram'da 5 milyon takipçiye sahip. Odintcova, Rusya’da yayımlanan Makarena programına konuk olarak katıldı. 

Instagram'da paylaştığı gönderileri Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo'nun beğenip beğenmediğine yönelik soruya Rus model, "Oldu... Hatta bana yazdı. Uzun zaman önceydi. Bana 'Merhaba, nasılsın?' diye yazdı." karşılığını verdi. 

Yanıt vermediğini ve mesajı sildiğini kaydeden Odintcova, "Elbette ona hiçbir şans tanımadım. Hadi ama! Yazdığı başka kızları da tanıyorum, o yüzden hemen anladım." dedi. 

"Hamilton'la sadece arkadaşız"

Odintcova, telefon rehberinde bulunan en ünlü kişinin Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton olduğunu kaydederek, "En son doğum günümü kutlamak için 15 Kasım'da bana mesaj yazdı. Sadece arkadaşız. Birbirimize yazıyoruz ve bazen telefonla da konuşuyoruz. O arkadaş bölgesinde." şeklinde konuştu.

Lewis Hamilton'ın katıldığı yarışlara zaman zaman gittiğini belirten ünlü model, "Son kez Soçi'deydi. 3 yıldır arkadaşız. Onunla tanıştığımda zar zor İngilizce konuşabiliyordum, sadece anlıyordum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)