Rihanna'dan Trump'a tepki! Terörizmi yanlış telaffuz etmişsin...

Teksas'ın El Paso kentinde düzenlenen silahlı saldırının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ABD Başkanı Donald Trump'a Rihanna'dan sert tepki geldi.

MAGAZİN 05.08.2019, 14:55
Rihanna'dan Trump'a tepki! Terörizmi yanlış telaffuz etmişsin...

Kaliforniya'nın Gilroy, Teksas'ın El Paso, Ohio'nun Dayton kentlerinde bir haftadan kısa sürede 3 silahlı saldırı gerçekleşti. Teksas'ın El Paso kentinde alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ABD Başkanı Donald Trump'a Rihanna'dan sert tepki geldi. 

Instagram'daki 74 milyon takipçisi bulunan Barbados kökenli şarkıcı, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu saldırıları 'terörizm' değil 'trajedi ve korkaklık' olarak nitelendirmesini eleştirdi. 

"AK-47 almanın vize almaktan daha kolay olduğu bir dünya..."

Rihanna, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Hımmm... Donald 'terörizmi' yanlış telaffuz etmişsin!

Ülkenin arka arkaya, bir kaç saat arayla uğradığı iki terörist saldırı neredeyse 30 masun insan öldürdü. Bir teröristin Vegas'ta YASAL şekilde AK-47 makineli tüfeği alıp birkaç saat sonra Cali'deki bir yemek festivalinde bir erkek bebek dahil 6 kişiyi öldürmesiyle birkaç gün sonra Kaliforniya'da bir diğer terörist saldırı.

AK-47 almanın VİZE almaktan daha kolay olduğu bir dünya hayal edin.

Teröristleri AMERİKA'DA tutmak için duvar inşa ettikleri bir dünya hayal edin!!! Dualarım ve en derin taziyelerim tüm kurbanların ailelerine ve sevenlerine, etkilenen ve travma yaşayan tüm topluluklara gitsin. Kayıplarınız için çok üzgünüm. Kimse böyle ölmeyi hak etmiyor. KİMSE!"

John Legend'dan da tepki geldi

Endgame yıldızı Chris Evans, rapçi Cardi B ve şarkıcı John Legend da ABD Başkanı Donald Trump'a tepki gösterenler arasınd yer aldı.

Grammy ödüllü John Legend, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"ABD Başkanı, düzenli şekilde katillere esin kaynağı oluyor. O, sorunun bir parçası. Başkan'ın ağzından çıkan ırkçı zehiri kınadığımızda ve politikalarının fanatikliğine işaret ettiğimizde, akademik bir sorunsal ortaya koymuyoruz, bu siyasi bir oyun değil, bu hayat memat meselesi."

Yorumlar (0)