Program finalinde Seda Sayan’a sert mesaj: “Cenaze evine davulla gidilmez!”

Demet Akalın, final yapan programıyla ilgili anlaşmaya vardığı haberleri çıkan Seda Sayan’a adeta ateş püskürdü. Seda Sayan’ın “Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamam” sözü üzerine Akalın’dan sert bir yanıt geldi.

MAGAZİN 30.05.2021, 16:54 30.05.2021, 17:00
Program finalinde Seda Sayan’a sert mesaj: “Cenaze evine davulla gidilmez!”

Demet Akalın ve Alişan’ın sunuculuğunu üstlendiği Sabah Sabah programı geçtiğimiz günlerde ekranlara veda etti.

Gelecek sezon için programda Seda Sayan ile anlaşmaların yapıldığı iddiaları konuşuldu.

Demet Akalın ise haberler sonrası programın bitmesinin sebebi olarak gördüğü Seda Sayan’ı Instagram’da engelledi.

Olay alevlenmeye başladı. Seda Sayan’dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

“Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım”

Seda Sayan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaparak, “50 defa söyledim, yeniden söylüyorum. Bir kez daha sormasınlar, hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadım ve oynamam da, daha da beni konuşturmayın.” deyip kendisini savundu.

“TV ile anlaşmanız bitmiş”

Sayan, programın sona ermesinin kendisiyle bir ilgisinin olmadığını söyleyerek yaptığı paylaşıma, “Televizyon ile yaptığınız anlaşma sona ermiş geçen hafta. Sorduğum zaman ‘sorun yok, anlaşabilirsin’ mesajın hala elimde, komik olmayın. Kovulmadınız, anlaşmanız sona erdi.” dedi.

“Sakın inanmayın abuk subuk haberlere diye mesaj attın”

Seda Sayan’ın bu sözlerine Demet Akalın’dan yanıt çok geçmeden geldi.

Akalın, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Sayan’a tepki göstererek, “Sever sayarız seni. 21 Mayıs tarihinde, ‘Sakın inanmayın böyle abuk subuk haberlere, ben canlı yayın yapamam çocuklar.’ şeklinde bir mesaj paylaştın. Ben de ‘sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bittiğinde ekiple ağlaşırken, ‘Ben başlıyorum’ şeklinde bir mesaj attın.

“Son açıklamam bizi artık yanak yanağa göremezler”

Bizim yakıştıramadığımız ekiple ağlarken atıyorum bu mesajı! Cenaze evine davulla gidilmez. Sen daha iyi bilirsin bunu. Profesyonellikte her şey olur. Bu son açıklamamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler. Bilgine.” dedi.

Yorumlar (0)