Ronaldo, Merih Demiral’dan Türkçe öğrenmek istiyor 

Merih Demiral, Gine maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı. 

SPOR 30.05.2021, 17:10
Ronaldo, Merih Demiral’dan Türkçe öğrenmek istiyor 

Merih Demiral, Güne ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve bazı açıklamalarda bulundu. Kendi kariyeri ve milli takım hazırlıkları hakkında konuşan Demiral, umutlarının yüksek olduğunu dile getirdi.

Avrupa Şampiyonası ile ilgili: “Biz Türk milleti olarak baskıyı severiz. Baskı, bizim için iyidir. Milli takım sporcuları olarak en iyi takımlarda, en iyi liglerde oynuyoruz. Hepimizin arasında tatlı rekabetler var. Milli takımımızda herkes birbiri için mücadele eder. EURO 2020’de çok güzel sonuçlar elde edeceğiz.”

İtalya maçı benim için çok önemli

“İtalya maçı benim için çok önemli. İtalya’da, İtalya’ya karşı oynamak farklı ve özel bir deneyim olacak. Elimden geleni yapacağım, Soyunma odasında Chiellini ve Bonucci bana takılıyor; ben de onları takılıyorum.”

Buffon, formasını Şenol Güneş’e yolladı

Juventuslu kaleci Gigi Buffon’un formasını Şenol Güneş’e yolladığını söyleyen Demiral: “Chiellini bana ‘Yılmaz nasıl?’ diyor. Onlar da bizleri soy isimlerimiz ile tanıyorlar. Bizi izliyorlar. Bizim oyuncularımızı bilmeleri ve aramızda tatlı rekabetle birlikte güzel anılar olması çok güzel. Gigi Buffon ile yakınız. Kendisi oldukça mütevazi ve özel bir insan. Sağ olsun beni hep destekler. Buffon, formasını imzaladı ve benimle birlikte Şenol Hoca’ya gönderdi.”



“Büyük tecrübe”

Demiral: “Chiellini, 37 yaşında fakat o öğrenme azmi ve idmandaki performansı beni çok etkiliyor. Buffon da 42 yaşında ve hala fitness yapıyor. Oynamadığım zamanlarda Ronaldo ve Dybala’nın ‘İdmanda şunları yapmalısın’ demesi benim için büyük tecrübe ve oldukça önemli.”

“Ronaldo, Türkçe öğrenmek istiyor” 

Demiral: “Ronaldo, sürekli olarak Türkçe öğrenmek istiyor. Dybala ve diğer birkaç takım arkadaşım da öyle. Onlar da bana kendi dillerini öğretiyorlar. Bunlar çok güzel duygular.” 

Yorumlar (0)