Prenses Diana'nın ölmeden önceki son sözleri...

31 Ağustos 1997'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle yaşamını yitiren Prenses Diana'nın ölmeden önceki son sözlerini, olay yerine giden itfaiye ekibindeki Xavier Gourmelon açıkladı.

MAGAZİN 01.09.2019, 09:43 01.09.2019, 10:26
Prenses Diana'nın ölmeden önceki son sözleri...

1997 yılında korkunç bir tarafik kazasında hayatını kaybeden İngiltere Prensesi Diana'nın ölmeden önceki son sözlerini, olay yerine gelen itfaiyeci Xavier Gourmelon yıllar sonra ilk kez açıkladı.

Xavier Gourmelon, olay yerine vardıklarında Diana'nın ağır yaralı olduğunu ve son sözlerinin "Tanrım. Ne oldu?" olduğunu söyledi. 

"Yaşayacağından emindim"

Xavier Gourmelon, Diana'nın yaşayacağından emin olduğunu söyledi.

Prenses Diana, kazadan bir kaç saat sonra sonra kaldırıldığı Pitie-Salpetriere hastanesinde hayatını kaybetmişti. The Sun gazetesine açıklama yapan Gourmelon, kaza mahaline ulaştıklarında Diana'nın omuzundan yaralandığını, ambulansa bindirildiğinde yaşadığını ama nasıl olduysa hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

İlk kez emniyet kemeri takmamış

Kazada Diana'nın emniyet kemeri takmadığı ortaya çıkınca ailesi ve arkadaşları Diana'nın her zaman emniyet kemeri taktığını, emniyet kemeri takmamasının alışılmamış bir davranış olduğunu söylediler.

Yorumlar (0)