Pınar Altuğ’dan pedofili tepkisi!

Abdullah Şevki’nin yazdığı ‘Zümrüt Apartmanı’ adlı kitapta yer alan pedofili öğeleriyle dolu satırlar tepki çekmeye devam ediyor. Görenleri isyan ettiren o ifadelere Pınar Altuğ’dan da oldukça sert tepki geldi.

MAGAZİN 29.05.2019, 15:17
Pınar Altuğ’dan pedofili tepkisi!

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’a ait olduğu değerlendirilen kıyafetlere ve ceset parçalarına 27 Mayıs günü ulaşılmış, ünlü isimler yaşanan bu vahşete sosyal medya hesaplarından tepki göstermişlerdi.

Bu haberin üzerine pedofili içeren ifadelerin bulunduğu ‘Zümrüt Apartmanı’ adlı bir kitabın varlığı da gün yüzüne çıkınca yaşanan öfke iyice arttı.

“AVAZ AVAZ BAĞIRASIM VAR”

Ünlü isimler, yaşanan bu dehşet verici olayların ardından tepkilerini sosyal medya hesapları aracılığıyla gösterdiler. En sert tepki ise ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan’dan geldi.

Bir kız çocuk sahibi olan Pınar Altuğ Atacan, Instagram hesabından “Bir tarafta vahşice hayatını kaybeden bir bebek, diğer tarafta bütün pisliğini kitaba aktaran şerefsiz, onu kontrol etmeyip bu kitabı yayınlayanlar! Avaz avaz bağırasım var!” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)