Pakize Suda’ya veda: Sezen Aksu’ya vasiyeti ortaya çıktı

Uzunca bir zamandır demans hastalığından dolayı tedavi gören Pakize Suda, geçtiğimiz günlerde beynine pıhtı atmasının ardından 70 yaşında yaşamını yitirdi. Vefat haberi sonrasında sanat camiasında büyük bir üzüntü yaşanırken, Suda’nın seneler öncesinde Sezen Aksu'ya bir vasiyet bıraktığı belirlendi.

MAGAZİN 23.12.2022, 14:42
Pakize Suda’ya veda: Sezen Aksu’ya vasiyeti ortaya çıktı

Pakize Suda, uzun bir süredir demans ile mücadele ediyordu. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı ve yazar Pakize Suda’dan üzücü haber geldi. 70 yaşında olan Suda’nın Sezen Aksu’ya bir vasiyette bulunduğu ortaya çıktı.

“Çok üzgünüz”

Pakize Suda'nın ölüm haberini yeğeni Dilara Elagözlü açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Elagözlü, "Bir süredir tedavisi görmek canım teyzemiz Pakize Suda, beynine pıhtı atmasının ardından bu sabah hayatını kaybetmiştir. Çok üzgünüz. Bütün yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Vasiyeti akıllara geldi

Suda'nın naaşı bugün Muğla'nın ilçesi Menteşe’de bulunan Kurşunlu Camii'nde cuma namazının ardından, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığına gömülecek.

Pakize Suda'nın hayatını kaybetmesinin sonrasında 2015 yılında sunuculuğunu gerçekleştirdiği bir programı esnasında dile getirdiği vasiyeti akıllara geldi. Söz konusu yıllarda Sezen Aksu'nun hayatını kaybeden Aysel Gürel adına 5 bin fidan diktirdiğini duyan Suda, kendisi adına da bir vasiyette bulunmuştu. Ünlü şarkıcıya çağrı yapan Suda, “Sezen ben öldüğümde bir hatıra ormanı yaptır." demişti.

Yorumlar (0)