Paris’te silahlı saldırı: 3 ölü, 3 yaralı

Fransa'nın başkenti Paris’te silah sesleri yankılandı. Silahlı saldırı sırasında 3 kişinin yaralandığı, 3 kişinin ise hayatını kaybettiği açıklandı. Polis ekiplerinin saldırının failini yakaladığı belirtildi.

DÜNYA 23.12.2022, 15:13 23.12.2022, 21:20
Paris’te silahlı saldırı: 3 ölü, 3 yaralı

Fransa'nın başkenti Paris silahlı saldırıya sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, yaşanan olayda 3 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı. Rue d'Enghien bölgesinde meydana gelen saldırı sırasında polisin silahlı saldırının zanlısı kişiyi yakaladığı belirtildi.

Polisten vatandaşlara uyarı

Paris polisi, vatandaşların bölgeden uzak durması yönünde bir uyarı mesajı paylaşarak operasyonun sürdürüldüğünü aktardı. Olay yerinde bulunan bir kişi, yedi veya sekiz el ateş sesi duyduğunu, sokaktaki kişilerin endişeyle etrafa kaçıştığını ifade etti.

Paris Başsavcılığı suçluyu açıkladı

Edinilen bilgilere göre, yaralanan kişilerden 3'ü yaşamını yitirirken, 3 kişinin ise durumunun kritik olduğu belirtildi.

Paris Başsavcılığı tarafından olay ile ilgili açıklamada bulunuldu. Söz konusu bilgilendirmede silahlı saldırıyla ilgisi bulunan 69 yaşındaki bir adamın yakalandığı ifade edildi.

Yorumlar (0)