Özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan oyuncu Burcu Biricik'in sesi titredi

Televizyonda yayınlanan Camdaki Kız isimli dizide Nalan karakterinde rol alan Burcu Biricik, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri olarak değerlendirilen ve başarılı bir şekilde özel hayatını gözlerden uzak tutan güzel oyuncu, özel yaşamıyla ilgili itirafıyla herkesi duygulandırdı. 

MAGAZİN 26.08.2022, 11:11 27.08.2022, 08:52
Özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan oyuncu Burcu Biricik'in sesi titredi

Gerçek hayat öykülerinin paylaşıldığı bir programa konuk olan oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını cevapladı.

“Abim benim için hayallerinden vazgeçti”

Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Kardeşin için tüm hayallerinden vazgeçer miydin?” sorusu sonrasında Biricik; “Benim abim öyle yaptı. Ben o zaman okuyordum, o liseden mezun oldu ve sonra dedi ki ‘Ben çalışayım çünkü Burcu’nun okuması lazım. Evde herkes çalışırdı. Ben de kafede garson olarak çalışıyordum, hatta palyaçoluk ve kuaförlük de yaptım. Abim şu an Danimarka’da. Evlendi ve iki çocuğu var. Abim benden 2 yaş büyük” açıklamasını yaptı.

“Babamı tanımıyorum”

Ahmet Mümtaz Taylan, Türkiye'nin gündeminde olan ve 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır'ın hikayesini aktarırken Burcu Biricik'in aile hikayesi de gün yüzüne çıktı.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Zehra babasından destek istemeli miydi?" sorusu sonrasında Burcu Biricik şu yanıtı verdi:

"Ben istemezdim, büyük ihtimal... Yani o güne kadar yoksan ve bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam mücadelesi verip bir şekilde... 'Neredeysen orada kal' derdim. Ben babamı tanımıyorum. Şu an öyle değil, herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey vermiştir, öylesini seçmiştir, başka bir yola girmek durumunda kalmıştır. Bunların tamamını kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım veya destek istemeyebilirdim."

Yorumlar (0)