Ozan Güven, "Ben de şiddete uğradım" dedi!

Ozan Güven, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, kendisinin de şiddete maruz kaldığını belirterek şikâyetçi oldu. 

MAGAZİN 04.07.2020, 11:18
Ozan Güven, "Ben de şiddete uğradım" dedi!

Sosyal medya uzmanı olan Deniz Bulutsuz, 13 Haziran'da sevgilisi Ozan Güven tarafından evde ağır bir fiziksel şiddete maruz kaldığını ileri sürmüştü. Genç kadın, evden çıkmasına izin verilmediğini ve canına kast edildiğini söylemişti.

Bunun üzerine Ozan Güven, Deniz Bulutsuz'dan ayrılmak istediğini söyleyince kendisinin şiddete maruz kaldığını iddia etmişti. 

"Üzgünüm"

Ozan Güven, kız arkadaşının iddialarına ilişkin bir açıklamada bulundu. 

Ünlü oyuncu, bir süredir kamu vicdanında rahatsızlığa neden olan talihsiz olayın merkezinde olmaktan üzüntü duyduğunu ifade etti. 

Güven, istemeden neden olduğu bu meşguliyete karşı duyduğu sorumluluk nedeniyle açıklama yapmak istediğini kaydetti. 

"Şiddet kabul edilmemeli"

Şiddetin hiçbir vicdanda aklanamayacağına dikkat çeken Güven, ruhsal, fiziksel ya da sosyal ne olursa olsun şiddetin kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, şiddetin tepkiyi hak ettiğini aktararak, bu yüzden kamuoyunun hukuki sürecin neticelenmesini beklemesi gerektiğini, adalet kararları ile tepkilerini sonuca göre vermeleri gerektiğini ifade etti. 

Güven, kendisinin sabrettiğini kaydederek, aynı şekilde kamuoyunun da sabretmesi gerektiğini aktardı. 

"Bana komplo kuruldu"

Ünlü oyuncu, savcılıkta ifade vermesinin ardından şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın, Deniz Bulutsuz ile görüşmeyi reddettiği için kendisine kurulan bir komplodan ibaret olduğunu belirten Güven, genç kadının "hakaret ve tehdit etme, "iftira atma" ve "darp etme" suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Yorumlar (0)