Oyuncu Nilay Toprak, Siirt’li çocukları mutlu etti!

Tüm Şehit Çocukları Derneği tarafından, Mardin’de 2018 yılında şehit olan Muhammet Çoban’ın anısına Siirt Eruh Cintepe köyünde bulunan çocuklarının ihtiyaçları karşılandı. Yardım kampanyasına, oyuncu Nilay Toprak da destek verdi. Ayrıca ünlü oyuncular da sosyal medya üzerinden yardım etti.

MAGAZİN 21.02.2021, 09:56 21.02.2021, 18:02
Oyuncu Nilay Toprak, Siirt’li çocukları mutlu etti!

2018 yılında Mardin’de hain bir pusuda şehit olan Muhammet Çoban anısına, Tüm Şehit Çocukları Derneği tarafından Siirt'in Eruh Cintepe köyündeki çocuklara yardım kampanyası gerçekleşti. Oyuncu Nilay Toprak’ın destek verdiği yardım kampanyası kapsamında, köy çocuklarının kışlık ihtiyaçları karşılandı.

Ünlü oyuncular da sosyal medyadan destek verdi

Ünlü isimler Burcu Kara, Tolga Güleç, Zehra Yılmaz, Korcan Kol, Ece Özdikici, Nilsu Berfin Aktaş, Ufuk Bayraktar, Göksenin Köksal, Burak Tozkoparan,  ve Murat Karabova’nın da isim sosyal medya hesapları üzerinden çağrıda bulunarak destek verdiği kampanyayla beraber köy çocuklarına yardım edildi. Kampanya kapsamında köy çocuklarına  mont, eldiven, atkı, kişisel bakım eşyaları ve oyuncaklar dağıtıldı.

Dernek başkanı Meltem Kayan’ın girişimleriyle gerçekleşen yardım kampanyası kapsamında, oyuncu Nilay Toprak da Siirt'li köy çocuklarıyla bir araya geldi. Şehit Muhammet Çoban’ın eşi Sanem Çoban da yardım kampanyası sırasında köy çocuklarıyla buluştu. Çoban, eşi ile anılarını Nilay Toprak’a anlatınca duygusal anlar yaşandı.

Yorumlar (0)