"Ölüm, benim için anneme kavuşmak"

Şarkıcı Fulden Uras, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uras, "Ölüm, benim için anneme kavuşmak. Neden korkayım ki anneme kavuşup sarılacağım. Annemi çok özledim" dedi. 

MAGAZİN 11.12.2019, 16:08
"Ölüm, benim için anneme kavuşmak"

Şarkıcı ve Kelebek Çocuklar Derneği Başkanı Fulden Uras, Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında, hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13 yaşından beri sürekli olarak hastaneye gittiğini belirten Uras, "Bunlara çok alıştım. Kısa sürede çok fazla yakınımı kaybettim." dedi.

Uras, 3-4 ay önce kuzeninin hayatını kaybettiğini ifade ederek, "Ben çevremi toparlamaya çalışmaktan kendi acımı hep sonraya erteledim. O ertelediğim şeyler bir süre sonra ortaya çıkıyor ve beni hastanelik ediyor." diye konuştu.

"Güzellik takıntılarını geçen çok oldu"

Yalnızca bu yaz beş defa ameliyat olduğunu aktaran Uras, "Bağışıklık sistemim çökük böreklerim kötü ben artık o kadar çok sağlıkla sınandım ki aldığım nefes bile çok kıymetli benim için güzellik takıntılarını falan geçeli çok oldu." açıklamasında bulundu.

Uras, sol göğsünden ameliyat olduğunu kaydederek, "Şimdi sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar bitsin ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşamayayım çok zor…" dedi. 

"Annemi çok özledim"

Asla "Neden ben?" diye sormadığını vurgulayan Uras, "Herkesin bir imtihanı var bu hayatta, ben hiç korkmuyorum. Ölüm, benim için anneme kavuşmak. Neden korkayım ki anneme kavuşup sarılacağım. Annemi çok özledim." ifadelerini kullandı.

Uras, annem istemediği için evlenmediğini belirterek, Üç kız çocuğu ile babamdan ayrılmıştı. Ben en acı şeyleri yaşadım. Çocuğum yok iki kardeşim bir yeğenim var küçücük bir aile kaldık. Onlar hayatta olsun başka bir şey istemiyorum." şeklinde konuştu.

"Bende kanser ve şeker var"

Annesinin vefatından ve ameliyatlardan sonra 20 kilo verdiğini aktaran Uras, "51 kiloya düştüm. Bende kanser ve şeker var. Ne yapabilirim bilmiyorum." dedi. 
 

Yorumlar (0)