Nuri Alço yoğun bakımda: Açıklama geldi

Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlandıktan sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Bakan Koca, açıklama yaptı.

MAGAZİN 07.04.2024, 22:29 08.04.2024, 17:56 Buse Önder
Nuri Alço yoğun bakımda: Açıklama geldi

Ünlü Türk oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan Cumartesi günü evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından Eskişehir'deki özel bir hastaneye götürülen Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Nuri Alço'nun bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvurduğu ve ileri tetkik ve tedavi amacıyla yoğun bakım servisine yatırıldığı belirtildi. 73 yaşındaki oyuncu, bugün özel hastaneden Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Şehir Hastanesi'nde de yoğun bakım ünitesine alınan Alço'nun tedavisinin burada devam edeceği duyuruldu.

Bakan Koca’dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden aktör Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Eskişehir'de bir hastanede tedavi altına alınmış, şikayetlerinde gerileme olmaması üzerine ileri tetkik ve tedavi amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilmiştir. Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz" dedi.

Yorumlar (0)